Baran formaya göz kırpıyor!

Galatasaray'da devre arası kampının parlayan ismi Özgür Baran Aksaka oldu. Genç oyuncu bulduğu her fırsatta şanslarını iyi değerlendirirken, son olarak hazırlık maçlarındaki performansıyla teknik direktör Okan Buruk'a formayı istediğini gösterdi. Genç oyuncu özellikle saha içindeki özgüveni, soğukkanlı olması ve oyun kurmadaki başarısıyla dikkat çekti.  

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Galatasaray'da genç oyuncu Baran Aksaka gösterdiği performansla formaya göz kırpıyor. Bir önceki hazırlık maçında Villarreal'e karşı performansı çok beğenilen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Baran Aksaka, Adana Demirspor karşısında da alkış aldı. Teknik direktör Okan Buruk, genç oyuncunun performansı hakkında, "Baran bugün yine maçın genelinde top bizdeyken olumlu işler yaptı. Orada rahat konforlu ve kendine güvenerek oynadı. Takımın oyununu yöneten oyuncuydu." ifadelerini kullandı. Orta sahanın merkezinde görev yapan yapan Baran, özellikle oyun kurulumunda inisiyatif kullanması ve topun hızlıca üçüncü bölgeye taşınmasını sağlayarak Okan Buruk'a da adeta "Rekabete hazırım hocam" mesajı verdi. UEFA Gençlik Ligi'nde de kaptanlık yapan Baran, yurt dışından kulüplerin de ilgisini çekmiş durumda. İki ayağını da etkili şekilde kullanabilen genç futbolcunun, Galatasaray'ın özellikle iç sahada ağırlıklı olarak sette hücum edeceği maçlarda daha çok süre bulması bekleniyor.

MATA YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana kulübü benimseyen Juan Mata da Baran ile yakından ilgileniyor. Tesislerde önemli vakit geçiren İspanyol yıldızın genç futbolculara ilgi gösterdiği, onlara gerek saha içi gerek saha dışında tavsiyeler verdiği de öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0