Sevilla istedi, yönetim geri çevirdi!

Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından Avrupa'da futbol geri dönerken, 3 hafta sonra başlayacak olan ara transfer döneminde Galatasaray'ın gözde ismi Victor Nelsson için teklifler gelmeye devam ediyor. Sezon başında Danimarkalı oyuncuyu isteyen Sevilla bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çalarken, Sarı-Kırmızılı yönetim gelen teklifi red etti ve 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini işaret etti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İspanyol ekibi Sevilla, ara transfer döneminde Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için gözünü kararttı. Sezon başında Marcao'yu transfer eden Sevilla her ne kadar Nelsson'u da yanında götürmek istese de Galatasaray yönetimi bu transfere karşı çıkmış ve izin vermemişti. Teknik direktör Okan Buruk'un da takımdan ayrılmasını istemediği Danimarkalı savunma oyuncusu için Sevilla bir kez daha teklif yaparken, 17 milyon Euro'luk teklifi Galatasaray yönetimi geri çevirdi ve oyuncunun 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesini talep etti. İspanyol yöneticilerle yapılan görüşmede Nelsson'un serbest kalma maddesinin ödenmesi dışında hiç bir teklifi kabul etmeyeceklerini belirten Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncuyla da yaptıkları görüşmede takımda önemli bir yere sahip olduğunu tekrarladı. 

SEVILLA SAVUNMAYA TAKVİYE YAPACAK
La Liga'da çok kötü bir sezon geçiren Sevilla şu anda düşme hattında yer alıyor. Savunmasını Galatasaray'dan Marcao ve Bayern Münih'den Tanguy Nianzou ile takviye eden Sevilla buna karşın 14 maçta kalesinde 22 gol gördü. İspanyol basınına göre Sevilla ara transferde mutlaka yeni bir stoper hamlesi yapmak istiyor ve listenin ilk sırasında Victor Nelsson yer alıyor. Genç stoperin de bu transferi çok istediği ancak Marcao gibi Galatasaray yönetimine kesinlikle ayrılık konusunda baskı yapmadığı ifade ediliyor. Sarı- Kırmızılılar geçen sezon başında Nelsson'u Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0