Yönetimin hedefinde 18'lik gurbetçi var!

Yaz döneminde kadrosunu neredeyse baştan aşağıya yenileyen Galatasaray'da teknik heyet geleceğe yönelik transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılıların hedefinde Bayern Münih'in genç oyuncusu Yusuf Kabadayı var. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; sezon başında kadrosunu ağırlıklı olarak tecrübeli isimlerle takviye eden Galatasaray'da geleceğe yönelik transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı-Kırmızılılara uzun yıllar hizmet edebilecek yetenekler üzerine çalışma yapıyor. Yönetimin rotasını Almanya'ya çevirdiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre; Galatasaray'ın hedefinde Yusuf Kabadayı var. Bayern Münih'in 2. takımında görev yapan 18 yaşındaki futbolcu için Sarı-Kırmızılıların harekete geçtiği belirlendi. Galatasaray yönetiminin ilk olarak Yusuf Kabadayı'nın menajeriyle temasa geçtiği, önümüzdeki günlerde de Bayern ile görüşüleceği belirtildi. Genç oyuncunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Alman basınındaki haberlere göre; Bayern Münih, genç yeteneği bırakmaya sıcak bakmıyor. Yusuf Kabadayı kendi yaş kategorisinin en önemli yetenekleri arasında gösteriliyor. Bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde 3 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Genç yıldız, Bölgesel Lig'de ise 7 maçta 2 kez ağları sarstı. Oyuncu forvet ve kanat bölgesinde görev yapabiliyor. 

TFF YAKINDAN TAKİP EDİYOR
TFF'nin de 18 yaşındaki oyuncuyu yakından izlediği öğrenildi. Daha önce U15 ve U16 Milli Takımımızda forma giyen Yusuf Kabadayı ardından aldığı davet sonrası Almanya'nın U18 ve U19 takımlarında oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0