40 milyon Euro'luk plan!

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da, transfer döneminin gözde isimleri Victor Nelsson ve Sacha Boey için yönetim planını yaptı. Teknik direktör Okan Buruk'un astronomik bir teklif gelmediği müddetçe sezon sonuna kadar satılmasını istemediği ikili için yönetimin beklediği rakam yaklaşık 40 milyon Euro! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yükselen performansı ve bazı futbolcuların form durumunun zirveye çıkması sarı kırmızılı takımı transfer piyasasının yıldızları arasına soktu. Avrupa kulüplerinin ilgi odağı haline gelen oyuncuların başında Victor Nelsson ile Sacha Boey geliyor. Şampiyonluk hedefi nedeniyle iki futbolcunun ocak ayında satışına kesinlikle sıcak bakmayan yönetim, yaz transfer döneminde ciddi bir gelir bekliyor.

NELSSON 25, BOEY 15 MİLYON EURO
2026 Haziran’ına dek sözleşmesi bulunan Nelsson’un bonservisi için belirlenen rakam 25 milyon Euro. Danimarkalı stoperin mukavelesinde yer alan bu ücreti ödemeyi kabul eden kulüp transferi gerçekleştirebilecek. Sezon başında Sevilla’nın ısrarla istediği Nelsson’u özellikle İtalya, İspanya ve İngiltere Premier Lig ekiplerinin mercek altına aldığı belirtiliyor.

Udinese ve Monza’nın aylardır yakından takip ettiği, son olarak Fransız takımlarının da ilgilendiği sağ bek Sacha Boey için düşünülen bonservis bedeli ise en az 15 milyon Euro. Sezon başında kadro dışı bırakılan ancak ligin ilk haftasından itibaren ilk 11'in değişmezi olan genç oyuncu ortaya koyduğu yüksek performansla dikkat çekerken Fransa milli takımı heyetinin de Boey'i izlediği biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0