Forvete alternatif Luka Jovic!

Seferovic'in takımdan ayrılması sonrasında hücum hattına takviye yapması beklenen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis ikilisini yedeklemeyi planlayan Sarı Kırmızılılar, sezon başında Fiorentina'ya imza atmasına karşın beklentilerin altında kalan Sırp golcü Luka Jovic ile ilgilendiği belirtildi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Fiorentina'dan ayrılma ihtimali olan Luka Jovic için en ciddi aday Galatasaray. Floransa ekibi ara transfer döneminde kadrosuna yeni bir golcü takviyesi yapmak isterken, kadrosundaki bazı isimlerle de yollarını ayırması gerekiyor. Vincenzo Italiano'nun ekibinde ayrılması muhtemel isimlerin ise Arthur Cabral ve Luka Jovic olduğu ifade edildi. Transfer hedefleri arasında ilk sırada ise Duvan Zapata bulunuyor. Cabral ile ilgilenen takımlar arasında Udinese ve Cremonese yer alırken, 25 yaşındaki Sırp golcü Jovic için en ciddi adayın Galatasaray olduğu iddia edildi.

Sezon başında bonservissiz bir şekilde Fiorentina'ya transfer olan Jovic kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşme imzalarken, bu sezon İtalya Ligi'nde çıktığı 18 maçta sadece 3 gol atabildi. Konferans Ligi'nde oynadığı 6 maçta 4 gol - 1 asist yapan Jovic, özellikle 2019 yılında gösterdiği çarpıcı performans sonrasında 60 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'in yolunu tutmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0