Icardi'nin rehavet tepkisi!

Hatayspor karşısında sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak devreyi lider kapatan Galatasaray'da maç sonunda futbolcular tribünle kutlama yaparken, mücadelenin ardından Mauro Icardi'nin bitiş düdüğünün ardından direkt olarak soyunma odasının yolunu tutması dikkat çekti. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin maç sonu sevince katılmayıp soyunma odasına gitmesinin nedeni belli oldu. Hatayspor maçının ardından Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, taraftarların 3'lü isteğini kırmadı. Kale arkasındaki tribünlere giden 34 yaşındaki futbolcu, taraftarlara 3'lü çektirdi. Daha sonra futbolcular galibiyet sevincini hep beraber yaşadı. Sevince katılmayarak soyunma odasının yolunu tutan Mauro Icardi'nin 4-0'dan sonra takımın frene basmasına sinirlendiği öğrenildi. Hırsı ve isteği nedeniyle sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların övgü yağmuruna tuttuğu Arjantinli yıldızın bu nedenle direkt tünele doğru hareket ettiği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında yer aldı.

Icardi karşılaşma sonrasında kişisel hesabından Mata'yla olan gol sevincinden bir kare paylaşırken, maç sonunda da taraftarların kendisine uzattığı formaları imzalayarak staddan ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0