Mauro Icardi: Geldiğimden beri bu maçı bekliyorum!

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe karşısında sahadan 3-0'lık net skorla galip ayrılan Galatasaray'da maçın kahramanlarından Mauro Icardi karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Arjantinli golcü oyuncu derbinin önemine değinirken, bu duyguyu yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Önemli olan oynayabilmemdi ilk önce. Oyuna sonradan da olsa girebildiğim için çok mutluyum. 1 aydır hazırlanıyordum zaten. Oynayabildim, sonucun da güzel olması benim için iyi oldu. Doğrudan rakibimize karşı kazanmamız da bunun ekstrası oldu. Çok mutluyum tabii ki gol attığım için de. Normal karşılıyorum, forvet olarak benim görevim bu. Bir yandan da mutlu oluyorum. Takım mutlu kazandığı için. Türkiye’ye geldiğim zaman söylemişlerdi en önemli maç diye. Bunu kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’ye bu duyguları besleyerek gelmiştim. Takım arkadaşlarım da çok mutlular, onlar adına da mutlu oluyorum. Hep beraber güzel bir kutlama yapıyoruz şu anda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0