Muslera'dan anlamlı hareket!

Dünya Kupası arası öncesinde Başakşehir deplasmanından tarihi bir skorla dönen Galatasaray'da yönetimin verdiği primin dağıtımı konusunda devreye giren Fernando Muslera bir kez daha gönülleri fethetti. Uruguaylı kaleci "biz bir takımız" diyerek herkesin prim almasını sağladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera yaptığı hareketle bir kez daha gönülleri fethetti. Uruguaylı 1 numara, bu sezon ise prim konusunda ortaya koyduğu tavırla takım arkadaşlarının takdirini kazandı. Dünya Kupası arasından önce Başakşehir'i 7-0 yenen Galatasaray'da yönetim, oyuncuları primle ödüllendirdi. İlk 11 çıkan isimlere 250'şer bin TL verilmesine karar verildi. Muslera, devreye girdi ve "Biz bir takımız. Oynayan oynamayan herkes aynı primi alsın'' dedi. Altyapıdan bu sezon A Takım'a dahil olan isimler bile 36 yaşındaki eldiven sayesinde aynı primi (150 bin TL) cebine koydu. Bu uygulama, Sivas galibiyetinden sonra verilen primde de devam etti.

ERKEN ÖDEMEYE KARŞI ÇIKMIŞTI
Galatasaray'da 12. sezonunu geçiren Fernando Muslera, uzun zamandır sarı-kırmızılı takımın 1. kaptanı konumunda. Geçen sezon maaşlarda sıkıntı yaşanan dönemde bazı yabancılara erken ödeme yapıldığını öğrenen Muslera, "Ayrım olmasın, herkese aynı zamanda maaşlar ödensin" çıkışını yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0