Okan Buruk kendini kanıtladı!

Kadıköy deplasmanından 3 golle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, derbi performansıyla alkış aldı. Genç teknik adam ligin ilk yarısında Başakşehir dahil olmak üzere oynadığı 4 derbide 3 galibiyet - 1 beraberlik çıkartırken, takımının ortaya koyduğu oyun dikkat çekti.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Okan Buruk yönetiminde Beşiktaş'ı deviren, Başakşehir'e 7 atan Galatasaray; Fenerbahçe'yi de Kadıköy'de 3 farkla yıktı. Başarılı hoca, puan cetvelindeki en yakın 6 rakibine de yenilmezken bu maçlardan 14 puan çıkardı; özellikle derbi performansıyla alkış aldı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe zaferinin tartışmasız kahramanıydı. Hem çıkardığı 11 hem de yaptığı hamlelerle Jorge Jesus'u mat eden genç hoca, büyük maç karnesiyle tam not aldı. 4. haftada deplasmanda Trabzonspor'u elinden kaçıran Aslan, Beşiktaş'ı Aslantepe'de 2-0'lık skorla yendi. Zirve mücadelesi veren takipçisi Başakşehir'e ise tam 7 gol attı. Cim Bom son olarak Kadıköy'de Fenerbahçe'ye acımadı. 3-0 gibi net bir skorla Sarı-Lacivertlileri dağıtan Galatasaray, puan cetvelindeki en yakın 6 rakibine bu sezon yenilmedi. Puan tablosunda 4. sıradaki Adana Demir'le berabere kalan Aslan, iç sahada da Konyaspor'u 2-1'lik sonuçla dize getirmişti.

TÜM HAMLELERİ DOĞRUYDU
Fenerbahçe'nin arkada verdiği boşlukları hesaba katarak Gomis'in yerine forvette Barış Alper'i oynatan Okan hoca, Kerem'i yeniden 11'e aldı. Orta sahada görevlendirdiği Oliveira gol atarken, ikinci yarıda maça dahil ettiği Icardi de 1 gol - 1 asistlik performansıyla fark yarattı. Yaptığı tüm hamlelerin karşılığını alan Okan Buruk, büyük alkış topladı.

KARİYER REKORU KIRDI
Başakşehir ile daha önce Süper Lig şampiyonluğu yaşayan, Akhisar'la da Türkiye Kupası'nı kaldıran Okan Buruk, kariyerinin en uzun galibiyet serisine Galatasaray'da ulaştı. Cim Bom, ligde tam 7 haftadır kazanıyor ve zorlu fikstürden 21 puan çıkartan Sarı-Kırmızılılar, zirvenin keyfini çıkarıyor. Türkiye Kupası maçları da dahil edildiğinde, Okan Buruk'un Galatasaray'ı son 9 resmi karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0