Seferovic'e maaş engeli!

Sezon başında Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla kiraladığı Haris Seferovic beklentilerin altında kalırken, İsviçreli golcü oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla Yunan ekibi PAOK ilgilenirken, taraflar arası yapılan görüşmelerde ciddi bir maaş farkının ortaya çıktığı öğrenildi.

Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre; Yunan ekibi PAOK, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Haris Seferovic ile ilgileniyor. Ancak oyuncunun 2.7 milyon Euroluk maaşını Yunan ekibinin karşılaması mümkün görünmüyor. Haberde, Haris Seferovic'in de yıl sonuna kadar maaşından feragat etmeyi düşünmediği ifade edildi. Seferovic daha önce yaptığı açıklamada "Geri dönmek istemiyorum. Benfica'da işim sona erdi. Herkes Benfica'da oynamak ister ancak benim oradaki işim bitti." demişti.

Galatasaray formasıyla bu sezon 13 maça çıkan 30 yaşındaki Haris Seferovic, bu maçlarda 2 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0