Seferovic'e ülkesinden talip var!

Galatasaray'ın sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak beklentilerin altında kalan ve takımda üçüncü forvet konumuna düşen Haris Seferovic geleceğiyle ilgili olarak yönetimle görüştü. Devre arasında takımdan ayrılma ihtimali bulunan İsviçreli forvetin kulübüne geri dönme ihtimali gündeme gelirken, Süper Lig'den ve ülkesi İsviçre'den de teklifler olduğu iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dünya Kupası'nda oynamasına rağmen Galatasaray'da formayı unutması sonrası Haris Seferovic yönetimle geleceğini masaya yatırdı. Moral açıdan iyi durumda olmadığını belirten yıldız oyuncu, kendisi hakkındaki kararın ne olacağını sordu. Yönetim, beklemesini söyledi ancak aslında çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılı idareciler yedek kalmayı sorun etmeyecek bir santrfor arıyor. Bu isimlerin transferinde mesafe alınırsa Seferovic'in ayrılmasına izin verilecek. 

Teknik direktör Okan Buruk'un gözden çıkardığı ve ara transfer döneminin başlamasıyla kulübü Benfica'ya geri gönderilmesi planlanan Haris Seferovic'e, Türkiye'den sonra ülkesi İsviçre'den de talip çıktı. Servette Kulübü'nün yöneticileri, tecrübeli golcüyle görüşerek onu kadrolarına katmak istediklerini ilettiler. Türkiye'den de önemli teklifler alan deneyimli santrfor, Galatasaray'dan resmi olarak ayrıldıktan sonra kariyeri hakkında bir karar verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0