Sergio Oliveira: Daha iyi olan bizdik!

Süper Lig'de deplasmanda oynadığımız ve 3-0'lık net galibiyetle evimize döndüğümüz Fenerbahçe derbisinde açılışı yapan Sergio Oliveira, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız oyuncu 7 maç üst üste kazanmalarının önemli olduğunu belirtirken şampiyonluk için bu tarz büyük maçları kazanmaları gerektiğinin altını çizdi.

Sadece 3 puan aslında. Fakat önemli bir maçtı tabii ki. Kulüp, taraftar, herkes çok mutlu oldu maçın sonucunda eminim. Maç performansımız iyiydi. Daha iyi olan taraftık diyebiliriz. Gurur duyuyoruz 7 maç üst üste kazandığımız için. Çalışmaya devam etmemiz lazım şampiyonluk yolunda. Yeni tedaviler uyguluyoruz. Takımla ilişkimin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Sağlık ekibi ve arkadaşlarımla hep beraber çalışıyoruz. Galatasaray için 3 puan derdim. Mutluyuz bu sahada kazanmak, galip taraf olarak ayrılmak bizi mutlu ediyor. Takımın ve taraftarın mutlu olması bizim için en önemlisi. Kulüpteki çalışanların mutlu olması. Bunu hep birlikte kutluyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0