Torreira'ya İspanyol kancası!

Süper Lig'in ilk yarısını en yakın takipçisine 4 puan farkla lider kapatan Galatasaray'da takımın önemli isimlerinden Lucas Torreira gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Uruguaylı oyuncu son oynanan Hatay maçında dikkat çekerken, Sarı-Kırmızılı yönetim astronomik bir teklif gelmemesi halinde tüm teklifleri geri çevirme kararı aldı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Lucas Torreira gösterdiği performansla İspanyol ekibi Valencia'nın ilgisini çekti. Arsenal'den sezon başında 6 milyon Euro'ya transfer edilen Uruguaylı oyuncu ortaya koyduğu performansla takımın başarısında büyük bir pay sahibi olurken, Galatasaray taraftarları da uzun bir aradan sonra Melo'nun ardından defansif orta sahada boşluğun doldurulduğunu düşünüyor. Sarı-Kırmızılıların başarılı oyuncusu için İspanyol ekibi Valencia'nın bir süredir izlemede olduğu iddia edilirken, La Liga temsilcisinin 10 milyon Euro'yu gözden çıkararak Galatasaray yönetimiyle görüşeceği belirtildi. Galatasaray yönetimi ise Torreira'ya gelen teklifleri devre arasında değerlendirmeme kararı alırken, Uruguaylı oyuncu da kararını verdi. Menajeriyle yaptığı görüşmede takımdan ayrılmayı düşünmediğini belirten Torreira, yönetimle yaptığı son görüşmede de "Şampiyon olmadan, kupa kazanmadan ayrılmayacağım" dediği öğrenildi. Galatasaray yönetimi, Avrupa'dan talipleri olan Uruguaylı oyuncunun bu tavrı karşısında rahat bir nefes almış oldu. 

Galatasaray formasıyla bu sezon 16 maça çıkan Torreira, her ne kadar ofansif anlamda 2 gollük katkı sağlasa da defansif anlamda orta sahanın en önemli ismi olarak görev yaptı. Hatayspor karşısında her alanda takımın en iyi ismi olan Uruguaylı oyuncunun orta sahadaki bitmek bilmeyen enerjisi dikkat çekiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0