Galatasaray farklı kazandı!

Türkiye'yi sarsan deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da kamp yaparak geçiren lider Galatasaray, hazırlık etabının son gününde Alanyaspor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Okan Buruk'un öğrencileri, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

22 OYUNCU SÜRE BULDU
Antalya'daki kamp çalışmalarında hazırlık maçında daha önce Gençlerbirliği ve Pendikspor ile karşılaşan Galatasaray, kamp döneminin son gününde Alanyaspor ile karşılaştı. Teknik direktör Okan Buruk maç kadrosundaki tüm oyuncularına şans verirken, her iki yarıda da kaleci Okan Kocuk dışında farklı 11'ler forma giydi. Galatasaray karşılaşmaya Okan Kocuk - Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan - Torreira, Midtsjö, Yusuf - Yunus, Rashica ve Icardi onbiriyle başladı. Karşılaşmanın 36. dakikasında sakatlanan Midtsjö tedbir amaçlı kenara gelirken, Berkan Kutlu oyuna dahil oldu. İkinci yarıda teknik direktör Okan Buruk sahaya Okan Kocuk - Boey, Emin, Kaan Ayhan, Adekugbe - Oliveira, Berkan, Mata - Kerem, Barış Alper ve Gomis onbirini sürdü. Mücadelenin 80. dakikasında Berkan Kutlu kenara gelirken yeni transferimiz Nicolo Zaniolo oyuna dahil oldu. 

ERKEN GOLE, ÇABUK CEVAP
İlk yarıda Okan Kocuk’un savunma arkasına atılan topu uzaklaştırması zayıf kalırken, Ivan Cavaliere 17. dakikada boş kalede fileleri buldu: 1-0. Dakikalar 31’i gösterirken Lucas Torreira, kendini ceza sahası yakınında unutturan Rashica’yı güzel bir pasla pozisyona soktu. Sol çaprazdan içeriye giren Kosovalı yıldız, uzak köşede kaleci Runarsson’u çaresiz bıraktı: 1-1. 36’da Fredrik Midtsjö sakatlanarak tedbir amaçlı oyundan çıkarken yerine Berkan Kutlu girdi. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA FARKA KOŞTUK
İkinci yarıda bambaşka bir 11’le sahada olan takımımızda Barış Alper Yılmaz 69’da ceza sahası dışından şık golüyle takımımızı 2-1 öne geçirdi. 77’de Barış Alper’in sağ kanattan içeriye çevirdiği topta Gomis toptan atladı ve Berkan Kutlu skoru 3-1 yaptı. 90+1’de ise Wilson Eduardo farkı bire indirdi tayin etti: 2-3. Yeni transferimiz Nicolo Zaniolo, Berkan Kutlu’nun yerine son 10 dakikada şans buldu. İtalyan oyuncumuz, 90+5’te savunma arkasına atılan topta kaleciyi geçerek topu filelere yolladı: 2-4. Barış Alper Yılmaz bir gol ve bir asistlik performansıyla galibiyetin belirleyicilerinden oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0