Fenerbahçe'ye özel plan!

Süper Lig'de lider Galatasaray, evinde ağırladığı Kasımpaşa karşısında tek golle kazanırken zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Okan Buruk'un öğrencileri maç fazlasıyla takipçisiyle puan farkını 9'a yükseltirken, teknik heyetin gelecek hafta oynanacak Konyaspor maçı öncesinde planı çok farklı..

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, dün ligin 25. haftasında Kasımpaşa'yı mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, takipçisi Fenerbahçe'nin BAY geçtiği hafta puan farkını maç fazlasıyla 9'a yükseltti. Şampiyonluk yolunda büyük avantaj sahibi olan Cimbom'da ligde 14 maçlık galibiyet serisi elde ederek tarihi bir rekora imza atan teknik direktör Okan Buruk ve kurmaylarının ise planı çok farklı..

HEDEF 12 PUANLIK FARK
Aslan gelecek hafta Konyaspor ile haftanın açılış maçını oynayacak. Bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılması durumunda 26. haftanın başlama vuruşu itibariyle Galatasaray takipçisi Fenerbahçe ile farkı 12'ye kadar yükseltecek. Alanyaspor deplasmanı öncesinde baskıyı sarı-lacivertlilerin üzerine yükleyecek. UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci turda Sevilla ile rövanş maçından dönecek olan Fenerbahçe'nin olası bir puan kaybında fark çift hanelere çıkmış olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0