İtalya'da gündem Zaniolo!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo kısa sürede gösterdiği performansla dikkat çekerken, 23 yaşındaki İtalyan yıldız ülkesinde de manşetleri süsledi. İstanbulspor karşısındaki performansıyla ilk 11'e göz kırpan yıldız isim, kısa sürede sağladığı adaptasyonla da alkış aldı.

Lige verilen arayı Alanyaspor ve İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçlarıyla değerlendiren Galatasaray'da, yeni transfer Zaniolo kısa sürede gösterdiği performansla taraftarları heyecanlandırmayı başardı. Alanyaspor karşısında 15 dakika forma giyen ve ağları havalandıran İtalyan yıldız, 45 dakika görev yaptığı İstanbulspor karşısında da 1 gol - 1 asistlik performansıyla takımını farka taşıdı. Zaniolo sadece attığı ve attırdığı gollerle değil, saha içindeki olumlu katkısıyla da dikkat çekti.

ZANIOLO ARTIK ÜZGÜN DEĞİL
23 yaşındaki oyuncunun Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından İstanbulspor karşısında da çok iyi bir performans sergilemesi İtalyan basının da gündemine geldi. İtalyan gazetesi Corriere dello Sport, Nico Zaniolo'nun İstanbulspor karşısındaki performansına geniş yer ayırdı. Haberde Zaniolo'nun attığı gollerden sonra takım arkadaşları ve taraftarlarla yaşadığı sevinçlere de yer verildi.  "Zaniolo artık üzgün değil" başlıklı haberde "Nicolo'nun yüzünden Roma'daki son döneminde olduğu gibi üzüntü ve ıstırabı okuyamazsınız artık. 84. dakikada gol attı ve 88 dakikada ise çizgiye inerek bir asist yaptı. İçinde bir coşku vardı. Gol sevinci sırasında takım arkadaşları ona katıldı ve hemen kucaklaştılar." ifadeleri kullanıldı. 

Haberde ayrıca Galatasaray'ın, deprem nedeniyle verilen aranın ardından yeniden lige döneceği bilgisine yer verilirken, Zaniolo'nun da teknik direktör Okan Buruk'un güvenini kazandığı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0