Okan Buruk: Rekor kırarak şampiyonluk istiyoruz!

Süper Lig'de lider Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, katıldığı organizasyonda yayıncı kuruluş beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Takım olarak lig tarihine geçtikleri için mutlu olduklarını belirten Buruk, gerçek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda tüm maçları kazanmak istediklerini dile getirdi. Okan Buruk'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

BU BİR EKİP BAŞARISIYDI
Altını özellkle çiziyorum, bu dönemde yer almak, takımın başında olmak ve bu dönemde yer almak ilk olarak teknik adamı öne çıkarsa da bunu beraber yaşadığımız bir kitle var. Oyuncularımız, staffımız, tesis çalışanlarımız, yöneticilerimiz büyük Galatasaray taraftarı ve camiası var. Bu galibiyet serisinde de hepimizin büyük payı var. Bu rekoru hepimiz birlikte kırdık. Ana amacımız rekor kırmak değil tüm maçlarımızı kazanmaktı. Tüm maçları kazanmamız bize rekor getirdi. Galatasaray camiası büyük başarılara alışmış bir camia. Türkiye'de en çok şampiyonluk kazanan, Avrupa'da kupa kazanmış bir camiayız. Bir çok branşta da bu başarıları yakalamış bir takım. Bu camia, bu başarılı süreç içerisinde bir şampiyonluk daha yaşamak için elinden geleni yapıyor, biz de bunun içerisindeyiz. Ana hedefimiz rekorla da birlikte şampiyon olmaktır. Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz, sürsün istiyoruz. Bundan sonraki maçları da kazanmak istiyoruz.

OYUNCULARIN MUTLULUĞU BAŞARI GETİRİYOR
Transfer yaparken tabii ki hep iyi futbolcunun yanında iyi insan olması, iyi karakter olmasını istiyorsunuz. Asıl iş takımın birbirine kenetlenmesi. Takımda çok yıldız isim var. Çok önemli bir oyuncu grubuna sahipken onların birlik olması, kaptanların aldığı roller, bizim rollerimiz önemli. Erden bey çok ilgileniyor. Cenk Ergün olsun Ayhan Akman olsun bu akşam onlarla beraberiz bir aile ortamını ortaya koyuyoruz. Oyuncularımızın en rahat edeceği şekilde onları mutlu etmek istiyoruz. Onlar mutlu oldukça birbirini sevdikçe başarılar da artmış oluyor. Bizim görevimiz onların saha içi ve saha dışı performanslarını artırmak. Özellikle karakterli oyuncu grubu, birbirini seven kişiler olması. Dil çok önemli, İtalya'dan gelen oyuncularımız var, Fransa'dan gelen oyuncularımız var. Kendi içlerinde de yalnız kalmayan, gelen oyuncuyu içine alan bir grubumuz var. Bu da aile ortamını ortaya çıkarıyor. Florya'da yıllardır aile ortamı ortaya çıktığında Galatasaray başarılı olmuştur. Ana hedefimiz bu yolda şampiyonluğa doğru gitmek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0