Zaniolo için büyük iddia!

Galatasaray'ın
devre arasında kadrosuna kattığı İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo henüz resmi bir maçta forma giymese de, İtalyan basınında ismi manşetleri süslemeye devam ediyor. Kış döneminde Roma'nın rakiplerine satmaktan çekindiği Zaniolo için sezon sonunda Juventus tarafından 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödeneceği iddia edildi.

La Gazetta Dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın ara transfer döneminde 15 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için İtalyan devi Juventus sezon sonunda 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini gözüne kestirmiş durumda.. Roma'nın devre arasında rakiplerine satmaktan çekindiği yıldız oyuncu için Torino temsilcisinin sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Gazete haberinde ayrıca Torino ekibinin teknik direktörü Massimiliano Allegri’nin gelecek sezondan itibaren İtalyan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir takım kurmayı planladığını Zaniolo’nun yanı sıra Sassuolo’da forma giyen Davide Frattesi’yi de düşündüğünü yazdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0