Milot Rashica: İlk maçı unutmamıştık!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Kayserispor karşısında gösterdiği performansla tribünlerden alkış alan Milot Rashica karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Attığı golle farkı arttıran isimlerden birisi olan Kosovalı yıldız, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ve galibiyeti taraftarlara armağan ettiğini belirtti.

Gol attığım için mutluyum. Ama bundan önemli takım oyunuyla, 3 puan almamızdı. Şampiyonluk için sonuna kadar gideceğiz. Kupayı almak istiyoruz. Çok iyi oynadık. Taraftarın desteği önemliydi. Mauro Icardi ile iyi maç çıkardı. Icardi iyi golcü, ben de onunla uyum içerisindeyim. Gollere devam ediyoruz. Takıma yardımcı olabildiğim için çok mutluyum. Her pozisyonda çok iyi oyuncuları olan bir takıma sahibiz. Güçlü rakiplere karşı da oynuyoruz. Kayserispor'la yaptığımız ilk maçımızı unutmamıştık. İleride baskı ve hareketlilikle çözebileceğimizi düşündük. Bunları iyi bir şekilde başardık. Paslarımızı iyi şekilde verebildik. Taraftarımızın desteğiyle sezon sonuna kadar bu ritmimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz.

Taraftarlarımız, çok çok önemli. Evde veya deplasmanda bizi asla yalnız bırakmıyorlar. Ben de onlar için oynamaktan keyif alıyorum. Performansımı sezon sonuna kadar bu şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum. Umarım sonunda güzel bir sonuç çıkartacağız. Her pozisyonda çok önemli oyuncular var. Forma yarışı da çetin bir şekilde geçiyor. Her oyuncu takım için önemli. Oyuncuların bazıları oynayabilir bazıları oynamayabilir ama herkesin katkısı oluyor. Sonuç almamızı sağlayacak şey bu. Önümüzdeki sezona dair bir şey söylemem doğru olmaz. Ailemle burada çok mutluyuz fakat bunun üzerine yorum yapmam doğru olmaz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0