Okan Buruk'tan psikolojik karar!

Son dönemde üst üste yaşanan hakem hataları sonrasında tepki gösteren Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yaşananlardan son derece rahatsız olmasına karşın temkinli davranma kararı aldı. Genç teknik adam oyuncularının kritik şampiyonluk yarışında psikolojik olarak etkilenmemesi ve tamamen saha içine odaklanması için harekete geçti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, hakem konusundaki büyük rahatsızlığına rağmen bu konuda temkinli davranma kararı aldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e elendiği maçtan sonra hakem konusunda dikkatli konuşmaya özen gösteren Buruk’un bu tavrının nedeni belli oldu. Sarı-kırmızılı hocanın, şampiyonluk mücadelesinin kızıştığı bu dönemde takımı yalnız bırakmak istemediği ve aynı zamanda oyuncularının da hakem hatalarını bahane olarak görmesini engellemek için böyle davrandığı belirtildi. Futbolcuların, “Bizi şampiyon yapmayacaklar” psikolojisine bürünmesinin getireceği olumsuz durumlar üzerinde duran Buruk’un, bu nedenle dikkatli hareket ettiği bildirildi.

Okan Buruk’un, böylece futbolcularının konsantrasyonunu tamamen sahaya çekeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, bu konuda geçmişte yaşanan olumsuz örneklerden hareket ettiği ve oyuncularına aktardığı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0