Okan Buruk'un sözleşmesi uzuyor!

Süper Lig'de en yakın takipçisinin 5 puan önünde zirvede yer alan Galatasaray'da şampiyonluk için geri sayım başlarken, Sarı-Kırmızılı yönetim teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesindeki opsiyon için harekete geçti. Sezon başında opsiyonlu sözleşme imzalayan genç teknik adamın sözleşmesinin uzatılması ve maaşına da zam yapılması bekleniyor.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Okan Buruk için yönetim harekete geçti. Sarı-Kırmızılı idareciler, sezon başında 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladığı genç teknik adamın sözleşmesindeki opsiyonu kullanmaya hazırlanırken, başarılı çalıştırıcının maaşında iyileştirme yapacak. Okan Buruk'un kontratındaki 1 yıllık opsiyon, takım mutlu sona ulaştıktan sonra bir anlamda şampiyonluk hediyesi olarak uzatılacak. Yaz döneminde Galatasaray ile 1+1 yıllık mukavele imzalayan 49 yaşındaki çalıştırıcı Okan Buruk, bu sezon net 17 milyon Lira kazanırken, sözleşmedeki opsiyonun geçerli olması halinde önümüzdeki sezon 20 milyon Lira kazanacak. 

Kulübün yeni sözleşme müjdesini, şampiyonluk hediyesi olması amacıyla takım mutlu sona ulaştıktan sonra duyuracağı da gelen haberler arasında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0