Torreira'nın bonservisi belli oldu!

Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da takımın önemli isimlerinden birisi olan Lucas Torreira son dönemdeki başarılı performansıyla dikkat çekerken, İtalyan kulüplerinin radarında olan Uruguaylı yıldız için Galatasaray yönetimi satışa sıcak bakmıyor. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun kendisinin ayrılmak istemesi halinde 15 milyon Euro'dan aşağıya bırakmayacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Lucas Torreira için her geçen gün yeni bir talip çıkarken, Uruguaylı yıldız oyuncu için yönetim kararını verdi. Milan ve Lazio’nun radarına giren Uruguaylı oyuncunun ayrılığına teknik direktör Okan Buruk ve yönetim sıcak bakmıyor. İtalyan kulüplerinin 10-12 milyon euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı 27 yaşındaki Uruguaylı futbolcu için Galatasaray’ın kesinlikle bırakmaya niyeti olmadığı belirtildi. 3 sene daha kontratı bulunan yıldız oyuncunun, kendisi gitmek istemesi halinde ise en az 15 milyon Euro'luk bir bonservis rakamının belirleneceği bildirildi. 

FLORYA'DAKİ ORTAMDAN MUTLU
Galatasaray’da, kaybedilen maçlar da dahil olmak üzere takımın en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, bir dönem özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuzdu. Uruguaylı futbolcu toparlanırken, ailesinin de son dönemde İstanbul’a gelmesiyle iyice sahaya odaklandı. Galatasaray’ın son dönemdeki en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, aynı zamanda takım arkadaşları tarafından da çok sevilen bir isim. 

İLK 11'İN DEĞİŞMEZİ OLDU
Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den 6 milyon Euro2ya bonservisini aldığı Lucas Torreira, bu sezon Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu. Uruguaylı futbolcu tüm kulvarlarda çıktığı 30 karşılaşmada 2 bin 223 dakika süre alırken 1 asist katkısında bulundu. Torreira özellikle orta sahadaki mücadeleci oyunuyla taraftarların sevgilisi haline geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0