N'oluyoruz?


"Sezer, G.Saray’a rest çekmedi. Böyle bir şey söz konusu değil. Sadece Manisaspor ile şartlarda anlaşması halinde sezon sonunda bitecek sözleşmesini 1 sene daha uzatabileceğini söyledi. Ancak bu Galatasaray’a rest çektiği anlamına gelmiyor.

Kaleci Ufuk ise sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı. 31 Mayıs 2010 tarihinde onun sözleşmesi biticek. Oyuncu bu dönemde transfer olmasa bile gelecek sezon takımdan ayrılacak. Manisaspor'da oynamak istemiyor. Hafta sonuna kadar her şey belli olur"



Ahmet Bulut
Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ın Menajeri


Gelicekseniz gelin artık.. Haziran ayından beri 'Gelicekler, geliyorlar' cümlelerini duymaktan bıktım şahsen. Birisi çingene gibi pazarlık yapar, oyuncu gidicem der, öbür taraftan oyuncu çıkar, Galatasaray beni yüzüstü bıraktı der.

Sanırsın Milan'dan Pirlo'yu alıyoruz. Manisa'nın yaptığı pazarlığı çingeneler yapmıyor!
Adamlar "GİTMEK İSTİYORUZ" diyor, bunlar zorla "KALICAKSINIZ" diyor.
Manyakmısınız ulan?! Adamlar açık açık söylüyor, bu sene olmasa seneye bedava gideriz diye. Bunlar alacağı üç kuruşu kaybetmeyide göze alıp, rest çekiyorlar. Bunlar istediği kadar yırtınsın, Sezer'i gerekirse sezon sonu, Ufuk'u şimdi alırız. Olmadı seneye Ufuk'u bedavaya getiririz. Çok mu zor sanıyorsunuz?

Ocak'ta imzalar sözleşmeyi olur biter.
Alacağız iki, üç oyuncudan veya bir kaç milyon dolardan olursunuz..
Aferin böyle devam edin.. Türk futbolunu baltalamaya devam edin..
Genç, gelecek vaadeden ve yıldız potansiyeli olan oyuncunun önünü tıkamaya devam edin.

"Galatasaray'dan büyükmüsünüz ulan!" diye bir pankart vardı..
Bilmem hatırlarmısınız?

2 yorum:

  1. Aşırı fanatizm kokuyor...bu kadarına gerek yok

    YanıtlaSil
  2. Mesele fanatizm değil. Mesele şudur.

    Bu iki oyuncunun 2014 yılına kadar sözleşmesi olsa, Manisa ikisi için en aşağı 7.5 milyon euro isteyecek. Adım gibi biliyorum bunu. Bu oyuncular o parayı ederler mi peki? Hayır etmezler. Manisa daha ucuza satar mı peki? Hayır satmaz. Neden? Çünkü büyük takımlar kaz ya, ne kadar yolarlarsa o kadar kar.

    İşte bu yüzden gayet memnun oluyorum bu gelişmelerden. Galatasaray'ı da takdir ediyorum. Herkese değeri kadar para vereceksin arkadaş, Türkiye gibi yerde oyunculara 5-10 milyon para biçmeyeceksin. Arda gibi adam 15 milyon civarı para ediyor bu ülkede, bir oyuncu anadoluda az biraz farkedildimi hemen 5 milyon çekiyorlar.

    Herkes haddini bilecek!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0