Güle Güle Volkan..


5 Ağustos tarihinde Volkan'ın Eskişehir takımına gideceğini belirtmiştik. Arada bir takım sorunlar çıkmış, yıllık ücrette anlaşma sağlanamamıştı.

Fakat aldığımız haber doğrultusunda Eskişehir takımı ile her konuda anlaşma sağlandı. Volkan ile Eskişehir takımı arasında ufak tefek bir kaç pürüz var. Onlarda en geç 2,3 gün içersinde çözülür.
Resmi açıklama bir kaç gün içinde yapılır, imzalar atılır.

Böylece olası bir sol bek transferi olarak gündemde olan Caner Erkin transferide ciddiyet kazanmış durumda.

Volkan'a başarılar diliyoruz Eskişehir formasıyla..
Yolun açık olsun Volkan..

16 yorum:

  1. Volkanin yolu acik olur insallah güle güle volkan... bu takima döktügün her ter icin tsk ederim!

    Bu arada ozaman Caner Erkin oldu oluyor gibi birsey ozaman ?

    YanıtlaSil
  2. Adsız 23:37

    Caner veya Güray deniliyor.
    Güray konusunda bir bilgim yok, fakat Caner konusunda ciddi tekliflerimiz var.

    YanıtlaSil
  3. Volkan iyi kötü tartışılır ama ciddi bir sol bekti. Alpaslan gibi değil yani. Şimdi ciddi anlamda bir alternatife ihtiyacımız oldu. Sağ beklerken soldan vurulduk :) Umarım bu Caner olur.Bu arada izleyen var mı bu adamı. Yoksa bu genç yaşına rağmen yurt dışında oynuyor diye mi büyütülüyor ? Ben izlemedim kendisini, Volkandan iyi midir yani ?

    Bu arada yeni tema süper olmuş FCN söylemeden edemedim :)

    YanıtlaSil
  4. BİR NOT (HİLMİ SEVER): Galatasaraylı Volkan Yaman'ın, Eskişehirspor'a transferindeki şu an için gözüken tek sorun, Volkan'ın sarı-kırmızılı kulüpten olan yüksek meblağdaki alacağı. Galatasaray ile Eskişehirspor kulüpleri bu alacak konusunu çözmesi halinde, transferin gerçekleşmemesi için hiç bir neden kalmayacak. Sarı-kırmızılı yöneticiler, bu alacağın ödenmesi için Eskişehirspor'un Volkan'ı kiralamak için vereceği ücreti arttırmasını istiyor.
    Kaynak:www.sporx.com

    Volkan'ın bizden yüklü alacağı varmı? Başkanımız ödemeleri yaptığını söylemişti.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar ücrette anlasıldı eskişehir ile bu konuda bir bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil
  6. Caner fanatik fenerli

    YanıtlaSil
  7. Selocan24

    Caner gerçekten çok iyi bir oyuncu. Hem bek, hem kanat, hem ofansif olarak oynayabilen, yetenekli, genç ve kaliteli bir oyuncu. Nuri'lerin, Arda'ların jenerasyonundan yetişme. U-17 ve U-20'de Avrupa Şampiyonları'nda adından söz ettirmiş ve o yaşların başında CSKA'ya transfer olmuştu.

    Eğer bu transfer gerçekleşirse Volkan'dan ve Alpaslan'dan daha yararlı olacağı kesin..

    Tema için ise teşekkürler :)

    ----

    Adsız 01:05

    Alacaklar, ödemeler konusunda herhangi bir bilgimiz yok.
    Fakat öyle bir durumun olacağını pek zannetmiyorum.

    -----

    Adsız 01:15

    Bonservis konusunda herhangi bir bilgimiz yok.

    -----

    Adsız 02:08

    Caner çok iyi bir profesyonel.
    Ayrıca Fenerli olduğunu nerden biliyorsunuz? Yakın arkadaşınız mı yoksa oyuncunun ağzından çıkan "Fenerliyim" sözü mü var?
    Gelmeden oyuncuyu karalamaya bayılıyorsunuz..

    YanıtlaSil
  8. Fudbolige baglanmisdi gecen sene sordular hangi takimi tutuyorsun turkiyeye gelmeyi düsünüyor musun diye acik acik söyledi fenerli oldunu

    YanıtlaSil
  9. Hangi takımı tuttuğu önemli değil, kulübümüze ne vereceği önemli. Açıkcası Galatasaray'ımızın aradığı futbolcu. Sol ayaklı futbolcu ihtiyacınıda karşılayacaktır. Solbekte,sol açıkta,sol içte bile rahatlıkla oynayabilecek daha 20 yaşında bir futbolcudur. Bonservisiyle alınırsa rahatlıkla 10 yıl sıkıntı çekmeyiz. Bu yaşta milli takım kategorilerinde oynamış ve milli olmuş bir futbolcudur. Caner gelsin ve sol taraftaki oluşabilecek sıkıntıya ilaç olsun. Dediğim gibi Fenerli,bjkli ya da Tsli hiç önemli değil, bu forma altında ne yapacağı önemlidir. Bu transfer biran önce bitirilmelidir.

    YanıtlaSil
  10. Ya benim anlamadigim birsey var transfer yapilacaksa yapsinlar neyi bekliyorlar yani mesela caner icin 1-2 milyn yüüznden 10 gün beklerler :(
    Basin parayi getirin ya adam daha takima alisacak filan filan..

    Neyse Insallah hayirlisi olur

    YanıtlaSil
  11. Olmayan parayı basıp getiremiyorlar sevgili arkadaşım. O kadar kolay değil bu tür transferleri gerçekleştirmek. Kulübün menfaatleri herşeyin ötesindedir. 2 milyon euro dediğin para öle küçük bir para değildir. Galatasaray menfaatleri herşeyin önündedir gerekirse son güne kadar pazarlık yapsınlar.

    YanıtlaSil
  12. Koskoca Galatasaray Kulübü bi transfer istiyorsa ve bu sadece 1-2 milyon yüzünden yatiyorsa
    Ozaman ben birsey bilmiyorum

    YanıtlaSil
  13. Adsız 13:34

    Fenerliyim değilde sakın ola "Sempati duyuyorum" demiş olmasın?

    Öyle bir açıklama yapan oyuncu ile zaten ilgilenmeyiz. Galatasaray'a varını yoğunu vericek isimleri transfer ediyoruz, karaktersizleri değil.

    Adsız 14:50

    Volkan'ın gitmesinin ardından transfer büyük olasılıkla gerçekleşecektir.
    Sanırım bir yıl kiralık, sonrası opsiyonlu veya 3milyon euro bonservis ile alınacak Caner Erkin.

    Adsız 15:07

    Caner yüzünden değilde takımdaki bazı oyuncuların transferlerini bekliyoruz. Mesela eğer Volkan giderse Caner mutlaka alınacak, Volkan'ın transferi aksadığı için bekleniyor olabilir.

    Alpaslan kiralanacak büyük olasılıkla zaten Rijkaard bugün oynanan A2 hazırlık maçında oyuncuları resmen denedi. Bonservisiyle yada kiralık olarak gönderilmesi gündemde olan bütün oyuncular forma giydi o maçta, Elano ve Barış dışında.

    Volkan'ın transferi iptal olursa, Alpaslan-Volkan ikilisi varken Caner'in alınması mantıksız olur. Ayrıca kadroda azalmaya gidecekken boş yere kadro şişmiş olur ve Caner'de gelmez zaten aynı bölgede 3 oyuncu var.

    YanıtlaSil
  14. Fcn açıkcası yorumuna katılmıyorum. Bir futbolcunun eskiden tuttuğu takımı açıkladığından dolayı karaktersiz olarak nitelendirmen son derece yanlış. Fenerbahce'li olabilir ama asıl önemli olan bizde oynarken ne vereceğidir. Caner gelir aslanlar gibi oynar. Ufuk ve Sezer Galatasaray'lyım dedi diye bu adamlar Fenerbahce ve Beşiktaş'lılara göre karaktersiz mi olacak.

    YanıtlaSil
  15. Adsız 16:44

    Fenerli olmak var, fanatik fenerli olmak var.
    Arkadaşın yazdığı durum "fanatik fenerli" olanlardan..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0