Adam Gibi Adam; Ali Turan!

Kayserispor yöneticilerinin türlü çirkefliklerine önce bir güzel rest çekti.. "Gerekirse kampa gitmem; hatta yarım sezon oynamam" dedi. Sonrasında yöneticilerin adeta dalga geçercesine yaptıkları açıklamalara en güzel cevabı ve dersi verdi. "Bunca yıl kaptanlık yaptım ve bu takımın formasını onurla taşıdım, bırakın gideyim" dedi.. Sonrasında kaptanlığı elinden ve süresiz kadro dışı kaldı.. Kayserispor takımı sırf bize inat Ankara temsilcisine "Ali'yi istermisiniz" dedi ve dudak uçuklatacak bir bonservis bedeli istedi.. Ankara temsilcisi ise yaptıkları formalite görüşmelerin ardından 5 aylık sözleşmesi bulunan oyuncuyu 2 milyon euro'ya satmaya kalktılar. Ankaragücü ile formalite pazarlığın ardından anlaştılar ve Ali Turan'ı adeta bezdirme çabalarına sokarak zorla Ankara'ya göndermek istediler.. Fakat Ali Turan'ın cevabı cümle aleme kapak olur cinstendi.. Ankaragücü takımının yöneticileri aldıkları cevap karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar.. Peki Ali Turan onlara ne cevap verdi? İşte türlü çirkefliklere yapılan en güzel kapak, en güzel cevap.. "Kusura bakmayın, benim Galatasaray camiasına sözüm var. Ve ben Galatasaray forması giymek istiyorum"

Sezon sonuna kadar top oynamamayı, kadro dışı kalmayı ve kaptanlığının alınmasını göz önüne alarak açık açık söyledi Ali Turan parçalı formayı giymek istediğini.. Helal olsun Ali Turan, Türk futbolunun senin gibi cesur ve dürüst futbolculara ihtiyacı var.. Belki şimdi değil ama en fazla 5 ay sonra göreceğiz seni Sami Yen'de, parçalının içinde.. Şimdiden hoşgeldin, şimdiden başarılar.. Sayısız başarılara imza atman dileğiyle..

12 yorum:

  1. Ya yapmayin aynisi sezer icin yapildi durumu malum ,dun futbolig te a asezgin dedi ,1 hafta ,bence simdi alinsin lazim yaaaaaa!sercan icin bir roportaj yapma durumunuz yokmu ,bir yoneticiyl ,turkspor yapiyordu ya adnan beyle sizde yapin adam igib i anlayalim ,bir gun oldu bir gun gitti biktim vallah !

    YanıtlaSil
  2. Hakan kardeşim, Kayseri cephesi resmen işi inada sürüyor ve ne kadar koparırsam mantığında.. Fakat biz son derece rahat davranıyoruz; son derece soğukkanlıyız çünkü oyuncu ile çoktan söz kestik.

    Kayseri yönetimi bir sağa saldırıyor, bir sola. Onlara en güzel cevabı Ali verdi.

    YanıtlaSil
  3. dogru diyon abi ,dun de a sezgin icimi rahatlatti ,benim begenmedim neden sezon sonu diyorsun ,adamlar mecbur ,alacaz !

    YanıtlaSil
  4. Kayseri şu anda işi resmen inada bindirmiş durumda.. Elleri mecbur oyuncuyu bize vermeye; olmadı sezon sonunda göstere göstere alırız Ali'yi sıkıntı olmaz.

    Kayserispor'a bağlı devre arasında oyuncunun bize gelip gelmemesi.. Ama sezon sonu geleceği kesin.. Şimdiden bunu çok rahat bir biçimde belirtebiliriz.

    YanıtlaSil
  5. O kulübün içinden nasıl böyle adam çıkar şaşırdım. Bedavaya alalım iyi kapak olur. Çıldırsın Hurma ve tayfası..

    Helal olsun Ali..

    YanıtlaSil
  6. acaba yabancı transferinde bi gelişme varmı??? sayın editör

    YanıtlaSil
  7. yabanci isim gelirmi bugun .

    YanıtlaSil
  8. alin size benden bir bilgi ricardo costa, Gsla bagi var bi arastirin biraz gercekten ilgileniyoruz bu adamla ve WOlfsburg ile anlasilirsa bize geliyor... ne kadar yararli olur bilemicem ama simdilik bunu söylebilirim!

    YanıtlaSil
  9. Kişisel kanaatim; Ali Turan - G. Zan - Servet - E. Güngör - E. Aşık,... gibi oyuncular avrupada başarı için yetersiz. Mutlaka o bölgede iyi bir tabancı oyuncu görmeyi ümit ediyorum. Yoksa Türkiye şampiyonlukları ile avunur, dururuz...

    YanıtlaSil
  10. Abi simdi burda olman lazim ,ne dir bu ricardo ,adnan sezgin yalanladi zaten trkspor da .bize verecek isimin yok mu.

    YanıtlaSil
  11. degisik sitelerde ricardo costanin adi geciyor...yeni defans o olacak gibi

    YanıtlaSil
  12. futbol icin yapmiyorsmusun bir haberler ,halil ,sercan ,ali portekizli ne oldu bunlar fcn abi cok bosluyorsunuz bizi.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0