Hazırlık Kampı | 1.Gün ve Diğer Gelişmeler

Tam kadro olarak takımımız Antalya'da.. Semih, Serkan, Serkan Ç. takımdan ayrı olarak İstanbul'da bırakıldı; Gökhan ise sakatlık sonrası tedavisine devam ediyor. Yıldız oyuncumuz Keita ise Afrika Kupası'nda forma giyecek olması nedeniyle milli takım kampına dahil oldu. Dün yaptığımız akşam antremanına uçağının rötar yapması sebebiyle katılamayan Caner ve Kewell ise bugün takıma katılacaklar. Milan Baros'unda sakatlık sonrası takımla birlikte çalışmalara katılması kampın en sevindirici haberi olsa gerek.. Takımla birlikte A2 takımımızın yıldız isimleri Cem, Emre ve Berkin kamp kadrosuna dahil edildi. Daha evel A takıma yükselen Serdar ve Çetin ise kamp kadrosuna dahil edildiler. Keita dışında herhangi bir yabancı oyuncu eksiğimiz bulunmuyor.

Günün ilk antremanında ise tatil sonrası yapılan kademeli kondüsyon yükleme çalışmaları gerçekleştirildi. Tatil sonrası oyuncuların yeniden kondüsyonlarını üst düzeye çıkarmaları ve form tutmaları amacıyla Cuadrat ve Roca özel kondüsyon programları ile oyuncularımıza bir takım çalışmalar yaptırdı. Galatasarayımızın yapacağı 10 günlük kampın ilk 3, 4 gününde bu çalışmaların yapılması bekleniyor.

Bu arada Serkan Çalık'ın sezon sonu sözleşmesi bitmeden herhangi bir takıma gönderileceği ve bu takımın çok büyük ihtimalle Gençlerbirliği olacağı gündemde.. Genç oyuncumuz Serkan Kurtuluş ise kiralık listesinde.. Sercan transferinde ise son gelişme olarak ödeme planında sorunlar yaşandığı ve oyuncuya Galatasaray'dan başka herhangi bir takımın şimdilik teklif yapmadığını öğrendik. Bahsi geçen sorunlar çözüldükten sonra Sercan'ı formamız altında görebiliriz.. Peki nedir bu ufak sorunlar? Bonservis bedeli olarak teklif ettiğimiz 5 milyon euro'luk paranın öncelikli olarak 1 milyon 250 bin eurosu peşin olarak ödenecek. Sonrasında ise 1 yıl içersinde 4 parça halinde kalan 3 milyon 750 bin euro ödenecek. Ayrıca ekstradan bir oyuncu olarak Aydın Yılmaz bonservisiyle verilecek; eğer Bursa temsilcisi Aydın ile anlaşamazsa ikinci kalecimiz olan Aykut Erçetin bonservisi ile Bursaspor'a verilecek. Eğer bu oyuncu ilede anlaşma sağlanamazsa transfer için başka alternatif isimler veya başka oyuncular teklif edilecek. Ali Turan transferi için ise Mart ayı gibi FIFA tarafından oyuncuya verilen "Sözleşme bitimine 3 ay kala başka bir takımla sözleşme imzalayabilir" maddesi kullanılarak sözleşme imzalanacak. Tıpkı geçen sene Mustafa Sarp'ı transfer ettiğimiz gibi aynı taktikle Ali Turan'ı takıma dahil edeceğiz.. Devre arasında herhangi bir anlaşma olurda Ali Turan imzalar mı şimdilik pek öyle birşey görünmüyor fakat gelecek sezon takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başarılı stoperin gelen tekliflere karşı verdiği tek bir cevap var.. "Kusura bakmayın; ben Galatasaray ile anlaştım."

6 yorum:

  1. Yabancı transferde gelişme var mı??

    YanıtlaSil
  2. Hayırlısıyla Sercan'da kampa katılsa içim rahatlayacak umarım en kısa zamanda pürüzler ortadan kalkar

    YanıtlaSil
  3. sercan transferi olabilir gibimi gözüküyor yada iş biraz çıkmazamı bindi cevaplarsanız çok iyi olur teşekkür ederim kesin bir şey söylemenize gerek yok ama fikir verebilirseniz?

    YanıtlaSil
  4. serkan çalık ne güzel oyuncuydu bee hatırlıyosanız trabzon deplasmanından onun sayesinde 1-0 galibiyetle dönmüştük (2 yıl önce)sakatlık olmasaydı ve kendini geliştirseydi bence baroşun yedeği olabilirdi hiç forvet bile almasakta yeterdi ama gelgelelim ne hallere düştü serkan unutuldu gitti

    YanıtlaSil
  5. Sağolun güzel haberler için
    Haydi Parçalı forma seni bekliyor Sercan :)

    YanıtlaSil
  6. barca' dan keirrison u kiralıyoruz galiba.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0