Adsız'a Kapalıyız!

Bugünün (4 Ocak 2009, Pazartesi) ilk saatlerinden itibaren blogumuzda 'Adsız' nickli yazarların yazıları belli başlı konulara* kesinlikle ve kesinlikle kabul edilmeyecektir. Blogumuzdaki yorum düzeninin daha düzgün olması ve daha seviyeli düzeye çıkması için Adsız adı altında yorum yazan arkadaşlarımıza maalesef kota koymak zorundayız. Blogumuzdaki herhangi bir konuya atmış olduğunuz mesajın içeriğinde eğer sınırlı olarak belirttiğimiz bir içerik bulunuyorsa ve o mesajı Adsız olarak attıysanız blog ekibimiz tarafından red edilecektir.*** 

Blogumuza yorum yazabilmek için herhangi bir Open ID, AIM, WordPress, LiveJournal, TypePad ve Blogger hesabınızın olması gerekmektedir. İnanın çok fazla sürmüyor, Blogger'dan bir yeni hesap açmak maksimum 2 dakikanızı alacaktır. Bunuda yaklaşık bir yıldır takip ettiğiniz blogunuz için fazla görmezsiniz umarım..

Peki Adsız nickli yazarların yorumları hangi konularda sınırlanacak?
# Transfer başlıkları.. (Özellikle)
# Maç analizleri..
# Oyuncu performans değerlendirmeleri..
# Genel durum değerlendirmeleri..

***NOT: Transfer başlıklarında "Adsız" nicki ile yapılacak tüm yorumlar kesinlikle reddedilecektir, diğer başlıklarda "Adsız" nickiyle yapılan yorumlar ise tamamen yorumu değerlendiren editörün seçimine bırakılmıştır. Eğer yorumunuzun kesin olarak yayınlanacağından emin olmak istiyorsanız, bu kısa süren işlemle bir hesap almanız şarttır. Belirttiğimiz sitelerin üzerine tıkladığınızda gerekli bağlantı sayfası açılacaktır.

8 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0