FCN ÖZEL | Evren'den mesaj var.

Geçtiğimiz sezon yaşanılan zor günlerin ardından verdiğimiz onur mücadelesinde ilk sırayı çeken önemli isimlerden birisi olan Evren Büker, sezon sonunda hatırlanacağı üzere Medical Park Trabzonspor'a imza atmıştı. Federasyon tarafından resmi sözleşme imzalamayan, geçici bir sözleşme imzalayan başarılı oyun kurucu gerekli ödemelerin yapılmaması nedeniyle iki-üç gün evvel sözleşmesini fesh etmiş ve serbest kalmıştı. Yaşanan olaylar sonrasında Evren adına bir takım gelişmeler olduğunu söyleyebiliriz. Evren'in bu konuda da bir takım açıklamaları var. Başarılı oyun kurucu bahsi geçen spekülasyonlarda ki iddiaları yanıtlarcasına "Fenerbahçe Ülker'e gitmeyeceğini, ya Avrupa'ya gideceğini yada Galatasaray Café Crown'a geri döneceğini, Galatasaray forması ile şampiyonluk yaşamayı gerçekten istediğini ve kendisine bir kaç takımdan teklif olduğunu" yaptığımız görüşmede belirtti.

Kulübümüz tarafından herhangi bir teyit, doğrulama şimdilik bulunmuyor. Fakat ilerleyen günlerde de bu konu hakkında gelişmeler ortaya çıkacaktır. Transferi olur veya olmaz arası ayrı bir durum fakat Evren'in geri dönmeye niyetli olduğu apaçık ortada.. Tek temennimiz eğer gerçekleşecekse transferinin bir an evvel netleşmesi. Gelirse takıma yararlı olacağı su götürmez bir gerçek.

4 yorum:

  1. Milli takım maçı öncesi konuşma fırsatım oldu kendisiyle ve ''Sizinkiler 50.000 liranın lafını yaptılar'' dedi..Doğrudur, haklıdır..Baya da küstürmüşler sanırım 'sizinkiler' dediğine göre ama bu forma altında tekrar görmek isteriz kendisini, umarım döner...

    YanıtlaSil
  2. İnşallah ya harika olur..

    YanıtlaSil
  3. Üzüntü verici ama yönetim Evren için bir girişim yapmayacak sanki.Yönetim kendi hatalarını affettirme konusunda hassas olmadı ,olmayacaklar gibi.Hüseyin'in de para verilmediği için gitmişti,bu sene boşta kaldı ama hiç düşünülmedi.Evren için de boşta kaldığı an,hatta dahada öncesinden çalışma yapılması gerekliydi.

    YanıtlaSil
  4. gecen sene alındıgında en sevındıgım andı,lıg bıttıkten sonra ayrılması benı cok uzdu,evren tekrar takıma donsun,tek dusuncem bu

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0