EURO 2012 | İntikam vakti..

Milli takımımız Euro 2012 elemelerinde en ciddi rakibi Almanya ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Rakip kolay değil, son Dünya Kupası'nda üçüncü olan Almanya. Mesut, Khedira, Podolski, Klose, Müller ve diğerleri.. Severiz zoru başarmayı, severiz zor işlere imza atmayı. Aynı zamanda severiz intikam almayı. Euro 2008'de yarı finalde kaybettiğimiz Almanya ile şimdi hesaplaşma zamanı. İlk raunt Berlin'de, deplasmanda. Aslında Berlin pek deplasman sayılmaz. Almanlara mı deplasman olur, yoksa bize mi deplasman olur orası muamma. Eksiklerimiz var, onlarında eksikleri var. Haydi Semih, haydi Hamit, haydi Nuri, haydi Tuncay. Attığınız her şut gol olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz inanıyoruz, size güveniyoruz. Liderlik için en kritik maçlardan birisine çıkıyoruz. 70 milyon yürek arkanızda, dualarımızla sizinleyiz çocuklar. Geçmişten kalan hesabımız var, inanıyoruz. Kazanabilirsiniz.

Milli takımımızda Arda Turan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılırken, Almanya'da da Bastian Schweinsteiger sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri kapsamında oynanacak Türkiye - Almanya maçı 8 Ekim 2010 Cuma günü Berlin Olimpiyat Stadı’nda saat 21:45′te başlayacak. Karşılaşma canlı yayını NTV ekranlarında olacak.

EURO 2012 Elemeleri
3. Maç
Almanya - TÜRKİYE
Berlin Olimpiyat Stadyumu
8 Ekim 2010, Cuma @ 21:45


5 yorum:

  1. kalede Volkan Demirel varsa 70 milyon - 1

    YanıtlaSil
  2. Neyin intikamı? Şu şiddet söylemlerini bırakın artık. Almanya ve Türkiye bir turnuvada karşı karşıya geliyor, bu kadar. Bizde Almanya'da yetişmiş bir sürü oyuncu var, onlarda Türk asıllı oyuncular var. Bu maç bir festival, bir kucaklaşma olmalı iki takım arasında ama sizin başlığa bak "İntikam Vakti".

    Yazık...

    YanıtlaSil
  3. 3 puan alırsak bu maçtan şimdiden diyebilirim ki Euro12'de ordayız ;)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili İlker,

    Biz sana "El eline baltayı, çık Taksim'e önüne gelen Alman'ı öldür" demiyoruz. Terimdir bir, intikam almak. Rövanştır bunun adı, kavgalarla sopalarla dalmak değil. EURO2008'de son dakikalarda Lahm'ın ayağından yediğimiz golle yarı finalde elendik, finale gidemedik. Bu maçın rövanşıdır, intikam maçıdır. Vurun, kırın, parçalayın demiyoruz. Şiddet söylemlerini bırakın diyorsunda keşke önce GERÇEK anlam mı, MECAZİ anlam mı ayırsaydın.

    Şiddet söylemlerini bırakın demişsin demesine iyi hoş güzelde, zaten orada herhangi bir şiddet yok. Sende keşke lafları başka yerlere çekmeyi bıraksan, daha güzel olur belki? Ne dersin...

    YanıtlaSil
  5. Emre denilen adamın kaptanlık yaptığı, Özer'in ilk 11 oynadığı bir takım kimse kusura bakmasın beni de benim milletimi de temsil edemez..Etse etse Oğuz Çetin ve BÜYÜK Fener medyasını temsil ederler..Bu akşam tarafsızım iyi olan kazansın ki malesef söylüyorum bu kadroyla 4 yeriz..kabak da Sabri'ye patlar..Şimdiden geçmiş olsun..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0