Arda ameliyat oluyor.

Arda Turan'da beklenen haber geldi. Sakatlığının ardından milli takıma çağrılan ve sakatlık sonrası tekrardan sakatlanan Arda için ameliyat kararı verildi. Milli takım kampından dün dönen Arda'nın bugün gerekli tetkitleri, incelemeleri ve kontrolleri yapıldı. Yapılan incelemeler sonrasında kaptan, osteis pubis sakatlığı nedeniyle Burak Kunduracıoğlu ile birlikte bu konuda sayılı uzmanlardan birisi olan Ulrike Muschaweck nezdinde bıçak altına yatacak. Ameliyat hafta başında Almanya'da olacak ve sonrasında gerekli fizik-rehabilitasyon tedavisine İstanbul'da devam edilecek.

Bu operasyonun ardından Arda tahmini olarak 6-8 hafta arasında takımla birlikte olamayacak. Sonrasında da sahalara dönüşü ilk idmanından sonra 3 haftasını hatta 4 haftasını bulabilir. Ameliyatı, iyileşme süreci, rehabilitasyonu ve hazır olması derken nereden tutarsanız tutun kaptan 9-12 hafta sonra ilk maçına çıkacak. En yakın sahaya çıkışı yaklaşık 2.5 ay gibi görünüyor. Peki değdi mi buna? Yorum ve takdir sizin.. Şimdiden geçmiş olsun Kaptan. Allah şifalar versin.

7 yorum:

  1. Bu sürede şapkasını önüne koysun düşünsün: Galatasaray'a yakışıyormuyum diye.

    YanıtlaSil
  2. degmeydi hocam degmeydi.....

    YanıtlaSil
  3. varlığının ne faydası olduki hem oyun olarak, hemde karakter olarak yokluğunu hissedelim..ha olaya sadece skor tabelası ve 3 puan olarak bakıyorsak belki varlığı ve yokluğu tartışılır.. ama Galatasaraylı duruşu olarak bence olmaması daha iyi..

    YanıtlaSil
  4. Anlamsız bir amatör duygu ve milli sevda kendisinin başını yaktı.Ama bence sorarsanız Arda hala pişman değildir..

    YanıtlaSil
  5. ardayi elestirecek kadar nankörsünüz...adamin vari yogu galatasaray...milli takimda rekora gidiyor bu yasda a takimda 40dan fazla maca cikdi..senede yaklasik 50 mac yapiyor ve ilk defa sakatlandi..biraz daha vefa!!! iyi günde degil kötü günde taraftar belli olur..

    YanıtlaSil
  6. arda'yı eleştirecek kadar nankörsünüz diyen arkadaşım: insanlar zor günlerinde takımlarına fayda sağladığında,senede hiç olmassa 4-5 maçı tek başına aldığında vazgeçilmez olur..yoksa maç 2-0 yada 4-0 iken iki çalım atmışsın,bir gol atmışsın,topuk pası vermişsin bunlarla olmuyor..katılırsın yada katılmassın ama ben arda'nın büyük bir oyuncu olmadığını,fazla şişirildiğini,hatta takım oyunlarına zarar verdiğini düşünüyorum..
    not: gerçekten medyadaki bu fener sempatisiniede hayretler içinde bakıyorum..volkan'ın milli maçta çırpınarak kaşınarak yedirdiği 3.golü kimse dile getirmiyor,herkes uyuyor sanki..bizim aykut-de santics-ufuk bir hata yaptığında adamları dar ağacına çeken medya ve yazarlar püüüüh size..

    YanıtlaSil
  7. @Musab
    Arda ile yakaladığımız hangi başarılar var? Galatasaraylıyım demekle olmuyor herşey. Sahada mücadele ve en önemlisi katkı görmek istiyoruz. Geçtiğimiz sezon son 10 maçtaki Arda'yı gördükten sonra artık Galatasaryı seviyorum demesinede inanmıyorum. Çıksın aldığı paranın hakkını versin yeter. Taraftarcılık oynamasına gerek yok. Ki şunuda iyi bilmeliki Galatasaray'dan daha büyük bir takımda asla oynayamaz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0