Euro 2012 | Oyuncu performansları

Polonya ve Ukrayna'nın ortaklaşa düzenleyeceği EURO 2012 için elemeler devam ediyor. Ulusal takımlarında forma giyen oyuncularımızın dün oynanan karşılaşmalarda neler yaptıklarına hep birlikte gözatalım. Ayrıca sadece A Millilerimiz değil, dün oynanan karşılaşmalarda Ümit Milli oyuncularımızda forma şansı bulabildi. Almanya ile deplasmanda karşılaşan ulusal futbol takımımız sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, rakibimizin gollerini Klose (2) ve Mesut kaydetti. Ümitlerimiz Fransa ile deplasmanda karşılaşırken sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Rakibimizin gollerini Gueye ve N'gog kaydetti. Gelin, hep birlikte ulusal takımlarında forma giyen oyuncularımıza bir göz atalım.

Almanya 0 - 3 Türkiye
Oyuncularımız Servet Çetin ve Sabri Sarıoğlu mücadelede 90 dakika forma giydi. Servet otoritelerce maçın adamı seçilirken, Sabri zorunluluktan dolayı sol bekte şans buldu.

U-21 Fransa 2 - 0 Türkiye U-21
Oyuncularımızdan Serkan Kurtuluş, Anıl Dilaver ve Emre Çolak mücadeleye ilk 11'de başladılar. Serkan 90 dakika forma giyerken Anıl 84, Emre ise 76 dakika forma şansı bulabildi. Kiralık olarak Denizlispor'a gönderdiğimiz Serdar Eylik mücadelede 90 dakika forma giydi.

Arnavutluk 1 - 1 Bosna Hersek
Oyuncularımızdan Lorik Cana ve Zvjezdan Misimovic ulusal takımları adına 90 dakika sahada yer aldılar. İki oyuncumuz birbirine rakip olurken sahadan galip çıkan olmadı. 21'dakikada Ibisevic'in golüyle öne geçen konuk ekip 45'te Duro'nun golüne engel olamayınca sahadan iki takımda birer puanla ayrıldı.

3 yorum:

  1. sayın fcn blog

    biliorm cok alakasız bi soru olucak bu yazının altına ama . volkan şen in kulubumze gelecei konsnda bazı gazeteler haber yapıor . bilginiz dogrultusunda bu konunun dogruluk payı varmı acaba

    YanıtlaSil
  2. Serdar Eylik için en son satıldı denmemiş miydi? Kiralıktır umarım özetlerde iyi gözüküyor.

    YanıtlaSil
  3. serdar eylik gibi gelecegi cok iyi olan bi topcuyu satacak kadar salak bi yonetimimiz yok adam biraz pişsin barosa cok iyi altarnetif olucak bekleyin ;)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0