Cumhurbaşkanlığı Kupası İstanbul'da..

Geçen sezon 12 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray Medical Park ve lig şampiyonu Fenerbahçe kadın basketbol takımlarını karşı karşıya getirecek olan, ülkemizin en prestijli kupası Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşması İstanbul, Abdi İpekçi Arena'da oynanacak. Daha evvel Ankara'da oynanması planlanan müsabakanın İstanbul'a alındığını dün TBF duyurdu. Elbette plan ve organizasyon yapan taraftarlarında tüm planları suya düştü ki; karşılaşmaya 10 gün kala tren rezervasyonlarının yapıldığı/yapılmak üzere olduğu konusunda bilgiler alıyorduk.

20 Ekim akşamı saat 20:00'de Abdi İpekçi Arena'da oynanacak olan karşılaşmada Fowles, Augustus, Taurasi, Taylor gibi süperstarlarda forma giyecek. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın yanı sıra bu yıldızlarıda sezon öncesi en ciddi sınavlarında izlemek ayrı bir keyif olacak. Tüm taraftarlarımızı 20 Ekim günü Abdi İpekçi Arena'ya bekliyoruz. Tribünlerin yarı yarıya olacağı bir derbiyi izlemeyeli kaç yıl olmuştu, sahi?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0