Arda Kaptan Olmalı (Mı?)



" Galatasarayın kaptanı ve kaptanları kim? "
diye soracak olursak hemen sıralarız isimleri..
Ümit Karan, Hasan Şaş, Ayhan Akman, Emre Aşık, Sabri Sarıoğlu diye..

Peki bir maçta bu isimlerden hiç birisi oynamazsa ne olur ? Haliyle yeni bir kaptan belirlenir o maçlık.. Herta Berlin maçında moral amaçlı Lincoln'e verildi pazuband - oda emaneten - aslında yakıştıda.. Kadroda Sabri varken verdiler bandı ama hem maç Almanya'da diye, hemde morallensin diyerekten.. Lincoln'de iyi kaldırdı bu sorumluluğu takımı ateşledi, arkadaşlarıyla konuştu, takımı bir orkestra şefi gibi yönetti.. Kaptanlık sambacı yıldıza sonuna kadar helal olsun..

Peki bu takımın kaptanı Arda olmalı mı ? Evet.. Fakat şimdimi ? Hayır..

Arda daha bu sorumluluğu kaldıracak yaşta değil herşeyden evel.. 20 yaşındaki bir oyuncu 35lik oyunculara emir veremez herhalde.. Tamam Arda, bizim evladımız Galatasaray'ın evladı, bizler gibi oda Galatasaraylı ama kaptanlık bazı sorumluluklar isteyen bir iştir.. Olası bir tartışmada arkadaşlarını uzaklaştırıp hakemle başbaşa sakince konuşması gerekir mesela.. Ama Arda hakeme rest çekiyor, böyle bir oyuncu nasıl kaptan olabilir ki.. Düşünün ufak bir olayda acaba neler olur ? İlk kendisi saldırıyor hakemlere zaten..

Arda kaptan olmalı ama şimdi değil..
Yeri geldiğinde o bant istesede istemesede onun koluna takılcak zaten..
Belki seneye, belkide bu sene..
Kim bilir ?

(Not : Son yaşanan olaylardan ötürü ve Arda'nın moralsiz, isteksiz olmasından dolayı Arda'ya Gençlerbirliği maçında belki " moral ve motivasyon " amaçlı kaptanlık verilebilir. )

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0