Bravo; Emre Aşık..


EMRE, EMRE AŞIK.. EMRE, EMRE AŞIK..

Yeryüzünde kaç tane oyuncu vardır?

Yıldız olmasına rağmen yedekte oturduğu zamanlarda basın karşısına çıkıpta tek bir kelime bile etmeyen, 2. hatta 3.sınıf bir takıma kiralandığında asla takımı hakkında kötü konuşmayan, haftalarca yedek bekletilip sonradan oyuna girdiğinde harikalar yaratan, ihtiyaç anında 10 numara top oynayan, tekmeye kafa sokan, ölümüne mücadele eden.. Bir derbide ezeli rakip taraftarları tarafından çağrılıp alkışlanan.. 36 yaşında olmasına rağmen 18lik delikanlılardan daha hırslı, istekli, azimli, cesur, savaşçı ve mücadeleci olan..
Sorarım size kaç oyuncu vardır böyle ? Bu oyuncu Emre Aşık'ın ta kendisi.. Hadi hepsini geçtim birde bu kişinin özel hayatı hiç mi gündeme gelmez. Bir ara bir mankenle birlikte diye sık sık görüyorduk onu ama oda öyle absürt şeyler değil normal şeylerdi, evlilik arifesi, nişan, dışarı çıkıp yemekler falan.. Özel hayatında bile karakteri ve kişiliğiyle örnek alınan Emre Aşık'tan yine örnek alınacak bir davranış daha.. Milli Takımımızın ve Türk Futbolunun başarılı oyuncusu Emre Aşık, Türkiye Zihinsel Engelliler Futbol Federasyonu'na yönetim kurulu üyesi olarak katıldı.

Galatasaray’ın Turkcell Süper Lig’in 15. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı öncesinde Türkiye Zihinsel Engelliler Federasyonu Başkanı Tarık Bitlis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve oyuncumuz Emre Aşık bir araya geldiler.

Türkiye Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu ve Galatasaray Spor Kulübü işbirliği çerçevesinde Galatasaray A Takım futbolcusu Emre Aşık örnek bir davranışa imza atarak bu federasyonun yönetim kuruluna girmeyi kabul etti.

İngiltere’de Crouch ve İtalya’da Milanlı Kaka’nın üstlendiği bu görevi Türkiye’de Emre Aşık yapacak.

Ne diyelim helal olsun sana Emre Aşık..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0