İnleyen Nağmeler, Ruhumu Sardı..



Muhteşem bir derbiyi daha geride bıraktık. Herşeyden ziyade çok güzel maç oldu. Çok akıllıca oynadık, rakibimize üstünlük sağladık.

Maça çok güzel başladık Servet'in golüde iyi geldi. Ardından Delgado'nun beraberlik sayısı.. Tam işte bu olmadı derken Arda yerde karar penaltı. Çokta doğru bir karar..
Topun başında son haftaların golcü ismi Milan Baros.. Ve durum 2-1.. İlkyarıda bu skorla bitti..

İkinci yarı iyi başladı, Delgado atıldı. Rakip 10 kişi.. Karar son derece doğru.. Şunu artık öğrenemedi yıldız oyuncular veya ligteki oyuncular.. Hakeme " kart " işareti yaparsan sarıyı yersin. Senin zaten sarı kartın var hakeme ne diye kart işareti yapıyorsun böyle bir derbide.. Atılırsın böyle sonra.. Mustafa Denizli bile " Neden kart işareti yapıyorsun ? " diye çıkıştı Arjantinliye..

Ardından kontrol tamamen bize geçti ve Lincoln'ün muhteşem pasını Baros tamamlayınca durum 3-1 oldu.. Tam rahatladık derken Holosko çıktı bu seferde sahneye ve top ağlarımıza gitti. Beşiktaş canlanıyor derken, Uğur'un anlamsız bir şekilde Lincoln'ü sağdan soldan çekiştirmesi ve bir penaltı daha.. Yine Baros, yine gol.. Maçta bitti böylece..

Beşiktaş iyi oynadı..
Galatasarayımız muhteşemdi bu akşam..
Cüneyt Çakır son derece iyi yönetti maçı..
Tribünler herkestende güzeldi..
4-2den sonra "Mustafa Denizli Şampiyon Yap Bizi" ve "Yıldırım Demirören Yeter" tezahüratları ile inledi Mecidiyeköy.. Sonrada " Sarı Kırmızı Şampiyon Cimbom " diye..
Neyse olan oldu ve 4-2 gibi farklı bir skorla maçı kazandık.
Hakettiğimiz bir galibiyet oldu..
Teşekkürler Aslanlar..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0