Dördüncü aranıyor..


Basketbolda lig bizim için biteli neredeyse 2 ay oldu..
Yarı finalde Fenerbahçe'ye çok şansız bir şekilde kaybettik, sezonu 2 kupayla kapattık.
Sezon başında Cumhurbaşkanlığı Kupası ve bir ilke imza atarak Fiba Women Eurocup..

Sezon içinde çok karmaşıklar yaşadık. Ligin yarısında Cem Akdağ istifa etti, Hakan Acer ile bir süre devam ettik göreve.. Ardından çok enteresan ve yanlış işler dönmeye başladı. Zafer Kalaycıoğlu idmanlara çıkmaya, Adana'ya takımla gitmeye, takımı yönetmeye başladı. Fenerbahçe'de sözleşmesi bulunmasına rağmen Florya'da görev aldı bir süre.. Ama resmen değil, hatren.. Ardından baktılar olmayacak Zafer Hoca ayarlanamadı ve takımın başına Okan Hoca geldi.
Biz bunları biliyoruz, bizim bildiğimiz daha çok şey varda yazmak olmaz..

Biz ne kadar üstüne gitsek cevap alamadık çoğu zaman.. Zafer Hoca takımla çalışmadı, idman yapmadı, gelmedi falan dediler.. Tamam hadi biz yanlış duyduk, yanlış gördük. Biz ne kadar sorsakta, üstüne gitsekte bu konunun hep inkar ettiler, hep red ettiler. "Yok öyle şey, olmaz böyle birşey" dediler çoğu zaman..
Peki ya oyuncumuzun yazdıkları ?

Benim şahsen çok sevdiğim ve beğendiğim aynı zamanda kişiliğini takdir ettiğim oyuncumuz Sophia, kendi sitesinde zaman zaman yazar birşeyler. Uzun zamandır girmiyordum bugün bir gireyim, bakayım dedim. Last Days in Turkey adlı bir yazısı var, bizimle ilgili.. Deplasmanlar sayesinde gittiği ülkeler, yaşadıkları, kazandıklarımız, kaybettiklerimiz.. Bir çok şeyden bahsetmiş Sophia bu yazısında..

Fakat bir cümle varki; bizleri haklı çıkartan.. Sophia, yaşadığı zorlukları ve sıradışı olayları anlatırken " going through 4 different head coaches in four months" cümlesine yer vermiş.Bunları Sophia'nın ağzından veya kaleminden duymak güzel ama keşke gerçekten çok inandığımız ve saygı duyduğumuz isimler bunları söyleselerdi.

Evet, dördüncüyü arıyoruz.

Cem Akdağ, Hakan Acer ve Okan Çevik..
Peki ya dört?

Ben Zafer Kalaycıoğlu diyorum..
Siz?

1 yorum:

  1. Skıbbe ya da Bulent KOrkmaz dır ve yahut 4 different değil 3 different tir;)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0