Nilay "YİĞİTSEN" Gel..


Katıldığı heryerde Fenerbahçeli olduğunu söyleyen, Fenerbahçe'de forma giyerken Caferağa'da indili, bindili hindi baba çektiren bir oyuncudan bahsediyoruz.

Işıl'ımızın alternatifinin olmamasından ötürü ve şu anda sakatlığı bulunmasından ötürü bize gelme ihtimali çok yüksek olan bir oyuncudan.. Evet Nilay Yiğit'ten bahsediyoruz. Uzun zamandır basketbol camiasını meşgul eden bir durumdan söz ediyoruz. Nilay Yiğit'in bu şanlı formayı giymesinden bahsediyoruz. Bu kutsal formayı sırtına geçirmesinden, parçalımızı taşımasından bahsediyoruz. Basketbolun Tuncay'ı takımımıza geliyor, bundan bahsediyoruz..

Caferağa'da hindileri indiren, bindiren; Galatasaray'ımıza laflar söyleyen, Fenerbahçe taraftar profili ile oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz.

İkinci bir Şaziye Karslı vakası istemiyoruz.. İyi bir guard olabilir ama bu formayı giymeyi haketmeyen birisi.. Ruhuyla oynayan, gerçekten başarı isteyen ve Galatasaraylılığa yakışır bir şekilde oynayacak olan oyuncuları istiyoruz. Gerekirse o top için 3,4 kere yere zıplayacak bir oyuncu istiyoruz. Marina Kress gibi 1.90 küsür boyuyla topu yerden almak için yerden yere zıplayan oyuncu istiyoruz.. Işıl gibi baldırı kasıldığı halde toplara zıplayan ve rakibe o acıya rağmen press yapan oyuncu istiyoruz.

Kısacası canını dişine takacak, ne pahasına olursa olsun düşünmeden oynayacak oyuncular istiyoruz.

Galatasaray forması KARAKTERLİ ve DÜZGÜN oyunculara yakışır.
Galatasaray'ımıza hindileri indirip, bindiren oyuncular bu formayı giymemeli..

1 yorum:

  1. çok büyük ölçüde anlaşıldı demişsin. Eğer gelirse büyük fiyasko olur. hani almazdık fb'den hiçbirşey. hem hoca hem de en istenmeyen oyuncuyu mu alacağız? inanılır gibi deil

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0