Duyuru: Sidney Govou Haberi


Dün akşam saatlerinde blogumuzda yetkili bir ismin vermiş olduğu Sidney Govou haberi tamamen asılsızdır. Blogumuzda görevli olan yönetici kardeşimiz haberi yapan şahıs Galatasaray muhabiri olmasına ve haberin kaynağı DHA olmasına aldanıp bloga haberi girmiştir.
Haberi incelediğimizde zaten kaynak olarak DHA'yı ve bahsi geçen muhabiri göstermiş.

Bu haber doğrultusunda bugüne kadar bir çok bilgiyi aldığımız kaynaklarımıza bu durumu sorduğumuzda bu haberin asılsız ve yalan olduğunu öğrendiğimiz vakit haber yönetim kurulu tarafından kaldırılmıştır.

Bugüne kadar okuyucularımıza tek kelime Türk basınından haber vermeyen veya onların reklamını yapmayan, onları kaynak göstermeyen; aynı zamanda her zaman en doğru bilgiyi siz okuyucularımıza vermeye çalışan blogumuzun prensipleri ve kuralları gereğince haber kaldırılmıştır.

Habere itibar eden bütün okuyucularımızdan özür diler ve her zaman en doğru bilgiyi verebilmek için büyük uğraşlar vereceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla
FCN Blog

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0