FCN Blog'tan Yenilik..


FCN Blog ekibi olarak yepyeni bir yenilik ile sizlerle birlikteyiz. FCN Blog ekibi olarak Arda'yı, Baros'u, Kewell'ı, Keita'yı, Elano'yu bilgisayarınıza taşıyoruz. Gerek maç yayınları, gerekse gollerin videolarını FCN BLOG farkıyla bundan sonra bulabileceksiniz.

Maccabi Netanya
maçında başlattığımız deneme uygulaması ile sizlere atılan gollerimizi en kısa sürede sizlere aktarmaya çalıştık. Deneme uygulamanın başarılı olmasından ötürü bundan sonraki bir çok maçımızda bu uygulamayı yürütmeye karar verdik. D-Smart ve Lig TV platformundan yayınlanan maçlarımızda gollerimizi FCN Blog farkıyla izleyebileceksiniz.

UEFA Avrupa Ligi 3.Öneleme müsabakasında karşılaştığımız Maccabi Netanya maçında başlattığımız uygulama ile atılan golleri en kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışmıştık. Bu uygulamamızı yapabildiğimiz her maç yapmaya çalışacağız.

Sizlere daha iyi ve daha kaliteli hizmet verme adına yapılan bu uygulamada zaman zaman aksaklıklar olabilir şimdiden özür dileriz bu tür durumlar için..

Saygılar, sevgiler.
Esen kalın.

FCN BLOG

5 yorum:

  1. Teşekkürler bu çalışmanız için; ama dikkat edin blogu fişlerler falan.

    YanıtlaSil
  2. Chao Grey;

    Fişlemekten kastınız eğer sansür ise biz doğrudan yayını koymayacağız zaten. Yayıncı kuruluşun web sitesi tabanlı bir çalışmamız olacak.

    YanıtlaSil
  3. Uygunsuz içerik uyarısı veriyorlar. İnşallah başınız ağrımaz.

    YanıtlaSil
  4. Chao Grey;

    Netanya maçıyla ilgili olan konuya bakarsanız (Netanya1-4Galatasaray) ne demek istediğimizi anlamış olursunuz.

    Doğrudan yayın olmayacak, yayıncı kuruluşun web sitesinden yayın yapılacak. Herhangi bir illegal işe kalkışmayacağımızı tekrardan belirtirim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0