Beyaz Forma 2009..

Çağdaş spor çizgilerini taşıyan yeni beyaz formamız, performansı ve dinamizmi simgeliyor. Galatasaray’ın “UEFA” şampiyonluğunun 10. Yılı anısına tasarlanan beyaz forma, onunla UEFA Kupası’nı kaldıran Galatasaray’ımızın yine bu formayla Avrupa’dan kupa getireceğine inancımızın simgesidir.

Resmi daha net görmek için üzerine tıklayın.

4 yorum:

  1. Bu 2 forma birbirine benziyor mu şimdi? 10. yıl anısına tasarlanmış, özel hazırlanmış beyaz forma bu mu şimdi Siz bir özel hazırlanma gördünüz mü bu formada. Alın bakın o zaman aynı 10.yıl tasarımını gitmiş FC Toronto da yapmış demek onlarda bizden esinlenmiş. Bu formanın uefa final formasıyla alakası yok benzeteceksen bir kırmızı yaka ekle bari o zaman hafif de olsa andırır. Bu kadar basit ve adidasın kalıbı üzerine sarı kırmızı bant çekmekle uefa 10. yıl forması tasarlanmaz bari bunu kabul etsinler böyle hikayeler anlatmasınlar. Fontlara gelicek olursak sadece büyük olmalarının dışında ne yazı karakteri ne de rengi tutuyor o döneme. Klasik adidasın herkese verdiği kalıbı basit çe sarı kırmızıya çevirmişler sonra beğenilmeyince hikayeler anlatıyorlar.

    FC Toronto forması:

    http://1.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/Sm8qqzMkM-I/AAAAAAAABdo/9ScBFBEUDPI/s1600-h/2009-07-28_193240.png

    YanıtlaSil
  2. Evet Toronto formasını biliyordum. Ben sadece aldığım bilgiyi ve bulduğum bir yazıyı paylaştım blogta.

    Daha özel bir tasarım olabilirdi belki UEFA CUP anısına. Fakat diğer formayla birebir bir benzerliği var. Elbette aynı forma çıkmaz daha değişik bir model çıkacaktı.

    Fontlar ise biraz değişecek, biraz sakin. Aynen böyle olmayacak, altında GS logosu bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Yok ustam zaten sana bir lafım yok o yazıyı ben de okudum da önceden biri bana göndermişti. Ben de yok artık dedim ne alakası var bu formanın. yani senin yazmadığının farkındayım.

    Formaya gelirsek ben beyaz formayı maçta gördükten sonra beğendim zaten formaya bir sözüm yok, fakat bu hikaye bana biraz sonradan uydurulmuş gibi geldi yaparlarken farkında değillerdi bence. Yoksa forma son derece sade ve yeterli güzellikte. Böyle bir hikayeye gerek yoktu yani.

    YanıtlaSil
  4. Konunun içinde Evrim Timur varsa herşeyi beklerim.

    Dantel desenli forma bile ;-)

    Bir insan içinde forma tasarımlarının bulunduğu, yeni kreasyonların bulunduğu, sır gibi saklanan bilgilerin bulunduğu laptopu nasıl çaldırır. Hadi diyelim çaldırdın madem, nasıl yedeklemezsin bu dosyaları!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0