A'dan Z'ye Bir Morarma Hikayesi*


Elano transferinin öncesi ve sonrası Angut'ların tepkileri, girdikleri kompleksi aslında yukarıdaki fotoğraf iyi anlatıyor.. Fakat ekşisözlük'te öyle şeyler var ki; gülme krizine girersiniz. Antu'dan alınan ve Ekşi'de bile geyik konusu olan yorumları okumanızda yarar var.

Krizlere girmek isteyen varsa buyursun link ahanda burada..

Açılan resmi büyültüp, eğlencenize bakın..

4 yorum:

  1. Bu bir işaret :D bizim milka formamızla kafa bulanlar kendileri milka oldu haberleri yok :D

    YanıtlaSil
  2. Serap Hanım hiç sormayın.

    Gerek ekşisözlük, gerek medyaspor ve gerek ultrAslan forumda olmak üzere çok büyük alay konusu oldular.

    ultrAslan'da Elano başlığı 70 sayfa iken Antu'da 100 sayfayı bulmuştu :-)

    YanıtlaSil
  3. "kendisini ilk defa duyanların manchester city takımını da ilk defa duyduklarından şüphe ediyorum. hadi ingiltere ligini izlemiyorsun, uefa kupasına da mı hiç bakmadın? arada sırada brezilya'nın maçlarının özetlerini falan da mı izlemedin? nasıl duymamış olur bir futbolsever elano'yu lan!"

    "abi bu berezilyalilar enteresan adamlar. iyisi sarar takimin yarasini kotusu s*ker takimin anasini. bu elano iyisinden. lincoln ikincisindendi. birde bizim berezilyali kaleci jefersson vardi. ikincisi bile degildi".

    "fm 2009 database'inde sevmediği kişiler listesinde diego lugano da yer almaktadır.
    hmm.. lan, yoksa!?"

    " diğer takım taraftarlarının da asyden kombine alma nedeni olacak adamdır.
    bu saatten sonra yer kaldıysa tabii.."

    "arkadaş 22 yıldır avrupa ve dünya futbolunu izleyen insanların bu adamı nasıl duymadığını ben anlayamıyorum.
    daha yeni izledin sen bu konfederasyon kupasını? hatta muhtemelen senin takımında bu brezilya kadrosundan bir adam getirdi, hatırlarsın belki sol bek/kanat oynuyor?
    gözümde yılın transferidir. ayrıca bu sene real ve barca abartmamış olsalardı avrupada bile ses getiren bir transfer sayılabilirdi."

    "mor formanın yapılma amacı bu adamın transferi sanırım."

    "elanoyu daha önce duymuyanlar sanırım mls falan takip ediyolar.beckham ne yaptı l.a galaxy de diye sorarsanıraz hemen cevaplarlar.

    fm açısından kötü oldu açıkcası.rekabet hiç kalmadı.fm 10 da nonda yı gönderip bi sağ bek aldıkmıyıdı kötü şeyler yaparız artık."




    Ek$iden alıntıdır.

    YanıtlaSil
  4. En sonunda "bunu silecek kimse yok mu?" derken ki zavallılıkları gerçekten çok ama çok acınası. Hatta yaptıkları herşey çok acınası. Hahaha.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0