A2 Hazırlık Maçı..


Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan A takım yedek kadrosu ile A2 takımın maçını sizlere sunuyoruz..

Brezilyalı yıldızımız Elano'nun biri penaltı, birisi frikik olmak üzere attığı 2 gol ile maçı 2-1 kazanan A takım yedek kadrosunda gönderilmesi gündemde olan oyuncuları teknik heyet son kez izledi. Bu maçlar sık sık olacak gibi görünüyor. Hem altyapıdaki oyuncuları görmek adına, hemde şans bulamayan oyuncuları görmek adına iyi olacak gibi.. Şimdilik..

İkinci yarının 10:35' dakikasında Elano' nun attığı muhteşem frikik golünü izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.. Penaltı mı? O pozisyonda ikinci yarının 4:32' dakikasında..

Maçın tamamını indirmek için aşağıdaki linkler size yardımcı olacaktır.

A Takım - A2 Takım (İlk Devre)

A Takım - A2 Takım (İkinci Devre)

Görüntüleri sizlerle paylaşmamız için izin veren Yurdal Ay'a teşekkürler..

4 yorum:

  1. Gercekten güzel frikik golu atmis

    ama bana sanki öyle geliyorki elano daha cok böyle mac esnasinda sanki kayboluyor top ayagana gelince birseyler yapmaya calisiyor.Teknik kapasitesi karsilastirman istemem ama lincoln kadar yok heralde umarim yanilirim

    YanıtlaSil
  2. Adsız 17:19

    Bu maç sadece Elano adına maç formu tutması amacıyla oldu. Yani fazla kasmamış kendisini.. Maç formuna ulaşması amacıyla ufak bir hazırlık maçı gözüyle bakmış olabilir.

    Daha durun, maç formuna tamamen ulaşsın, sistema alışsın sonra bir rüzgar esicek :)

    YanıtlaSil
  3. İndirme hızım çok yavaş 13 14kb ile indiriyor.Normalde 100kbden indiriyodu.Zshare'den dolayı mı ? Eğer öyleyse rapid'e yükleseniz güzel olmaz mı ?
    Paylaşım için çook sağolun :)

    YanıtlaSil
  4. Groza ateş, bunaltı dram !

    Rapid linkleri mevcuttu fakat öldüler.
    İdare edin artık, elden birşey gelmez :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0