Başarılar Beril..


Galatasaray Bayan Basketbol takımımızda altyapıdan beri forma giyen genç bir isim basketbolu bırakma kararı aldı..

1988 doğumlu olan ve altyapıdan beri Galatasaray forması giyen Beril Binoğul, eğitimini devam ettirmek üzere basketbolu bıraktı. Finans Matematiği okuyan genç yetenek bilindiği üzere geçen sezon derslerinden ve sınavlarından ötürü bir çok idmana katılamamış ve haliyle maçlarda benchte veya tribünde oturmuştu.

Yasemen ile birlikte Türk basketbolunun gelecek vaadeden isimlerinden birisi olan ve Milli Takımlar düzeyinde bir çok kategoride maç oynayan başarılı genç oyuncumuza eğitim hayatında başarılar diliyor ve zaman zamanda olsa aramıza bekliyoruz..

Başarılar Beril..
Yolun açık olsun..

1 yorum:

  1. Beril i gercekten en iyi anlayanlardan biriyim. ben de 10 sene profesyonel olarak basketbol oynadiktan ve birkac kez de yildiz milli takimda maclara cikmama ragmen universite icin basketbolu profesyonel manada kulupten ayrilarak biraktim. universitede fakulte takiminda oynadim, sampiyonluklar yasadim ama klup takiminin yerini tutmadi asla. mesela simdi mezun oldum ve takimim yok :) !! umarim Beril egitiminin ardindan tekrar profesyonel spor hayatina geri doner

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0