Arma Aşkına..


Mor forma fikri ilk çıktığında yüzlerce, binlerce şikayet mesajları gelmişti hatırlarsanız. Formalar çıktığında yine aynen tam gaz devam ediyordu şikayetler, söylemler.. Kimileri "berbat" derken kimileri "harika" diye nitelendirdi. Sonuçta zevk meselesidir, saygı duymak gerekir.

Ama unutulmasın ki, çıkan her formada Galatasaray arması vardır.
Bu yüzden bizlerin aşkı sadece çubuklu, beyaz, parçalı, siyah vb. formalara değil sadece GALATASARAY ARMASI bulunan herşeyedir. Beyazada, siyahada, parçalıyada, morada, turuncuyada, maviyede, yeşilede, pembeyede Galatasaray arması koyulursa o bizim için özel ve anlamlı olur.

Giyilen ve üzerinde Galatasaray armasının olduğu herşey bizlere huzur verir, gurur verir. Galatasaraylı olmanın gururu parçalıyla perçinleşir, kırmızıyla ateşlenir, beyazla asilleşir. Fakat sadece bu renklerle yaşanmaz bu aşk.. Yeri gelir turuncu olur, yeri gelir asaletin rengi mor olur.

Yanlış anlaşılmasın bizde parçalı hayranıyız ve parçalının yeri her zaman özeldir. Fakat bazen farklı tatlar gerekir..

DN: Ali Sami Yen'de oynanan maçlarda dikkat ediyorumda maça gelenlerin yüzde 75'inde mor forma bulunuyor. Ne oldu o gelen şikayet mesajlarına, edilen hakaretlere?

4 yorum:

  1. tamam her forma kutsaldır ama mor forma ne alaka?
    farklılıksa yakında pembe formayada tamam dersiniz.

    YanıtlaSil
  2. olay forma değil olay formanın rengi. galatasaray armasnın olduğu forma kutsaldır.

    YanıtlaSil
  3. samiyende parçalı giyelimde nerde ne giyersek giyelim.

    YanıtlaSil
  4. mor forma konusu gerçekten ilginç. hem tepki var, hem de yazdığınız gibi, statta bir ton adam var mor giyen. ayrıca "sami yen'de parçalı giyilmeli" demeye bile gerek yok. standarda bağlanmalı ama, kim yapacak ki.

    ayrıca evet, isterse bok rengi olsun, gs arması varsa, o forma bizim için kutsaldır.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0