Baros ve Arda'ya Özel Krampon..


Galatasarayımızda bu sezon hemen hemen herşey değişiyor. Geçen sezon Beşiktaş derbisinde Arda'ya jest amaçlı Total 90 Laser'ın üzerine KK yazan Nike firması bu sefer sponsoru olduğu genç yıldıza yepyeni bir ayakkabı tasarladı. Bu ayakkabıyı Türkiye'de sadece Arda giyecek.

Sadece Arda'nın giyeceği yepyeni özelliklerle donatılan Blackpack Total 90 Laser-II diğer kramponlara göre daha esnek, daha rahat, daha dengeli ve daha güçlü..

Ve bir başka farklı kramponda Milan Baros'a.. Geçen sezon dünyada sadece 7,8 oyuncunun giydiği pembe kramponlar bu sene yerini Superfly'a bırakıcak. Türkiye'de sadece Milan Baros'un giyeceği Superfly'lar diğer kramponlara göre daha hızlı, daha hafif ve daha rahat..

Geçen sezon pembe kramponları ile ligte gol kralı olan Milan Baros bu sene Superfly'ları, takımımızın kaptanı Arda Turan ise Total 90 Laser - II'yi giyicek.

Umarız oyuncularımıza yeni kramponları nice şampiyonluklar, sakatsız belasız bir sezon geçirmelerini sağlar..




Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0