Haddini Bil Çetin Sümer !!


24 Ağustos 2009, Pazar günü oynanan Diyarbakırspor-Fenerbahçe futbol müsabakasında gerek maç öncesi ve maç içersinde, gerekse maç sonrasında yaşanan olaylar Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.

Tüm futbolseverleri üzen bu olaylar çerçevesinde bizlerde Türk futbolu adına üzüntümüzü belirtiyoruz ve Pazar günü yaşanan olayların bir daha tekrarlanmamasını umut ediyoruz.

Bizleri daha çok üzen ve derinden yaralayan başka olaylarda oldu, elbette. Oynanan müsabakayla hiç bir alakası olmayan Galatasaray camiasına yapılan yakıştırmalar, söylenen sözler bizleri dahada üzmüş ve bazı kişilerin acınacak hallerini ortaya koymuştur.

Bugüne kadar Türk futbolunun yüz akı olan Galatasaray camiası hiç bir takım taraftarlarını provake etmemiş ve zaman zaman kendi içersinde olan olayları başka bir takıma, camiaya ve taraftarlarına iftira derecesinde suçlamalarda bulunmamıştır.

Diyarbakırspor taraftarlarının neden olduğu bir futbol müsabakasında yaşanan olaylardan Galatasaray camiasını sorumlu tutmak ancak basiretsizliğin, karaktersizliğin ve acizliğin göstergesidir. Kendi içlerinde yaşanan sorunları başka camialara ve taraftarlara iftira atarak suçlamalarda bulunmanın tek amacı ancak kendi içinde bulunduğu acizliğin göstergesidir.

Diyarbakırspor tribününde Galatasaray bayrağının açıldığını iddia eden ve suçu Büyük Galatasaray Taraftarı'na atmaya çalışan Diyarbakırspor Başkanı Sayın Çetin Sümer'e iki çift lafımız var.

Eğer kendi acizliğinizi çözemiyor ve kendi içinizdeki durumdan sorumlu kişilere gereken cezaları vermiyor, gereken yaptırımları uygulayamıyorsanız bir an önce o koltuğu bırakınız.

Eğer bu kadar acınacak durumdaysanız Galatasaray taraftarını suçlamak yerine varsa elinizde kanıtlarınızı ortaya koyunuz.

Eğer yaşanan olaylardan Galatasaray camiasını sorumlu tutabiliyorsanız bunun için elinizde ciddi kanıt ve belgelerin olması gerekiyor. Gerek görsel, gerek işitsel gerekse yazılı medyada bahsettiğiniz olay hiç bahsedilmemiş, görüntülenememiş ve kanıtlanamamıştır. Gördükleriniz hayalden öte değildir ve hiç bir gerçekçiliği yoktur.

Yaşanan olayları Galatasaray taraftarına mal etmek karaktersizlik ve kişiliksizlik göstergesidir. Eğer bu kadar karaktersiz ve kişiliksiz iseniz, gerekeni yapamıyorsanız derhal o görevden istifa ediniz!

Türk futbolundaki her takıma dostluk mesajları gönderen ve Türk futbolunun yüz akı olan bir camiayı nasıl suçladığınıza dikkat ediniz. Mübarek Ramazan ayında haksız yere, boşu boşuna insanlara iftira atmayınız. Bütün ahlaki değerleri geçtik, bari bu mübarek ayda böyle bir kişiliksiz duruş sergilemeyin.

Haddinizi bilin, ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0