Yazıklar Olsun !!


Bu sefer ki yazıda daha düzgün bir üslup ile yazamayacağım kusura bakmayın..

Ne meraklı medya varmış, her yaşanan olayı Galatasaray camiasına mal etmeye çalışan.

Amma meraklıymışsınız ulan, bu kadar tahmin etmiyorduk.

Tamam olayları bize yıkın, "Galatasaray taraftarı yaptı" diye haber yapın herşeye razıyız.

Ama yayınladığınız yorumları bir okuyun Allah aşkına..

Galatasaray taraftarına yakıştırılan ithamlara bir bakın öncelikle..

"Apo'da Galatasaraylıdır. Herşey beklenir bu PKK'lılardan.." demek ne demektir!

Galatasaray taraftarına yapılan yakıştırmaya bir bakın..

Terörist başı, bebek katili adamı Galatasaray'a mal etmek, herşeyden evel koskoca Galatasaray camiasına ayıptır. Sonrasında suçu günahı olmayan Büyük Galatasaray Taraftarı'na ayıptır.

Yılın en iyi internet sitesi diye reklam yapmasını biliyorsunuz..

Biz bile burada küçücük blog halimizle yazılan yorumlarda en ufak bir küfür veya hakaret varsa yayınlamamaya özen gösteriyoruz, bazı konular haricinde..

Argo kelimeleri bile yayınlamamakta bazen dakikalarca düşünüyoruz.

Koskoca Türk medyasının büyük isimlerinden birisi olan Maraton.com.tr'de yazılan bu yorumları görünce insan herşeyden evel "Allah belanızı versin" diyor.

O yorumu yazanların amaçları nedir diye soruyoruz?

İnsanlıktan nasibinizi almadınız mı?

Medeniyetten kaç asırdır uzaktasınız?

Ebedi dostluk denilen kavramı biliyormusunuz?

Tamam, derbidir, rekabettir; anlayabiliyoruz. Fakat bu kadar rezillik olmaz.

Kendi bayrağının altında yaşayan, aynı bayrak için savaşan insanlara terör örgütü yakıştırması yapmak, hatta ve hatta Galatasaray camiasının taraftarlarını terörist başı gibi göstermek ne demek oluyor..

Mübarek ayda bela okutturuyorsunuz ya, Allah belanızı versin sizin..

Söylenecek çok söz var sizlere ama acınacak haldesiniz..

Yazıklar olsun hepinize..

Bundan sonra sakın ola Fair-Play'den falan bahsetmeyin..

Sakın..

3 yorum:

  1. Sabah bu konu hakkında şikayetlerimi dile getirmiştim. Bizi kırmayıp göz attığınız için çok teşekkürler. Yorumlarında Galatasaray'ımızın karalanmasına öncelik eden maraton'a da yazıklar olsun. Bu tür yorumları bilerek ve isteyerek koyuyorlar amaç Galatasaray'ımızı yıpratmak. Fenerbahce aleyhine yapılan en küçük eleştiriyi yapmayan Maraton Galatasaray'amıza atılan her türlü çamura göz yumuyor. Sabah aşağıdaki haberde de belirttiğim gibi gözlerime inanamadım bu yorumları verdiklerinde. Mübarek gün bela okumak istemiyorum ama allah fitil fitil burunlarından getirsin. Türkiye'nin ismini dünyaya duyuran bir markanın böyle karalanmasına izin vermek bazılarının uşaklığını yapmaktır. Sabahtan beri böyle yazı bekliyordum gerçekten çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. FCN KÜFÜR ETMEDEN YAZMAYA ÇALIŞAYIM. O malum siteye şikayetimi yaptım verdiğin link üzerinden.

    Galatasaray Türkiye'dir. Kendini Türkiyeli olarak görmeyenlerin, Türkiye'nin milli marşını yuhalayanların takımı değildir. İnsan olmayan, olamamış zihniyetin insan olanların yapmayacağı bir şeyi Galatasaray gibi bir camiaya yıkmaya çalışması densizliktir.

    O insanlıktan nasibini almamış kişiler Galatasaray adını ağızlarına almaya nasıl cüret ederler. Kendi pisliklerini üzerimize hangi akıl ve mantıkla bulaştırmaya çalışırlar.

    Bu yapmaya çalıştıkları şey onların ayıbını örtmez. Tam aksine insan olma yolunda attıkları adımları da yok eder. Çıkıp adam gibi özür dileyeceklerine suçu bu büyük camiaya atmak onların hiçbir zaman adam olamayacaklarının bir göstergesidir. Yaptıklarından ders çıkarmak yerine kendilerini çok daha derin bir hiçliğe mahkum bırakıyorlar sonra yalnızız diyorlar. Zannediyorlar mı bu çirkinliği Galatasaray üzerine yapıştırabileceklerini biz 30 milyonuz siz kaç kişisiniz. Kuş kadar akılları olmayan varlıklar.

    Bu yazı Diyarbakırspor başkanı ve onun arkasında durmuş ve duracak olan zihniyetlere yazılmıştır. Bu olayları çıkartıp Galatasaray'ı ağızlarına götürmeye cürret etmişlere yazılmıştır. O yörede yaşayan ve bir şeylerin değişmesi için çaba gösterenlere asla söylenmemiştir, yani insan olanlara. İçimizde başka şeylere çeken olabilir diye açıklamak istedim.

    Ve ayrıca Galatasaray adı geçtiğinde hemen ortalığa üşüşen, sinekler gibi hemen toplanan çubuklu kesim; bu haber onlar için biçilmiş kaftan olmuş. O kokuşmuş pisliklerin bu haberi kaçırmamalarına hiç şaşırmadım. Onlara da bu yakışırdı. Bundan sonra da Galatasaray adının geçtiği her yerde kokuşmuş çubuklular orada olacaklar çünkü onların bu ezilmişlik görevleri.

    Galatasaray zamanında 70 milyonu tek yürek yapmış bütün ülkeyi yaşadığı zorlukları unutturacak derecede mutlu etmiş tek camiadır.GALATASARAY TÜRKİYEDİR !

    YanıtlaSil
  3. onlar o yorumları yayınlıyorsa siz de bu yorumu yayınlayın :

    maraton fener yanlısı,Galatasaray düşmanı bir sitedir,yayınladıkları yorumlarda da adil davranmadıkları gibi hergün 5 manşetin 3ünü fener haberleriyle süslemektedirler.Galatasaray için kullandıkları manşetler,tabirler -güya bilmeden yazarlar- her zaman absürttür. OKUMA OKUTTURMA,TIKLAMA TIKLATTIRMA!!!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0