Linderoth Ayrılıyor mu?


Dün Danimarka basınında fazlaca yer aldı bu haber.
Günün ilerleyen saatlerinde de Eurosport spikeri aynı haberlerden bahsetti.
Linderoth, Danimarka basınına verdiği röportajda "Artık Eve dönme vakti" demiş
Kendisi ile ciddi şekilde ilgilenen ise 2 kulüp var
Elfsborg ve FC Kopenhag

10 yorum:

  1. kalip oynayabilse faydali olur ama bir turlu sakatlanmadan duramiyor ki adam ! gokhan zan'a ki hic bayilmam cam adam deniyorsa buna cam dense yeterli, adam fazla.

    YanıtlaSil
  2. Transferin son günü belki bir süpriz yaşayabiliriz, ama ben kendisini Ocak'ta bekliyordum.

    YanıtlaSil
  3. Galatasaray kariyeri şanssız bir şekilde ilerleyen bir futbolcu Linderoth.Açıkçası bu sezonda birşey yapması mümkün gözükmüyor.Hemen satılmalı veya sözleşmesi dondurulmalı.

    YanıtlaSil
  4. Sezon basi akli neredeymis...Tekrar sakatlaninca mi eve dönme vaktinin geldigini anlamis... Biz kendi adimiza cok sabir gösterdik ama kendisi bizi hayal kirikligina ugratti.

    YanıtlaSil
  5. Tobias hakkında yapacağınız yorumlara dikkat edin.
    Burası sizin tatmin olma yeriniz değil.

    YanıtlaSil
  6. Bahsi geçen eurosport.se adresindeki haberse o haberde Linderoth'un bu sene ayrılacağı yada buna benzer bir şey söylenmiyor.

    Bu sene sonunda sözleşmesinin biteceğinden ve kariyerine Danimarka yada İsveçte devam edebileceğinden bahsediyor. Sakatlığı atlattıktan sonra ilk önceliğinin takımına (Galataaray'a) katkıda bulunmak olduğunu ancak Ocak ayından itibaren, transferi için, bakınmaya başlayacağını söylüyor.

    YanıtlaSil
  7. Linderoth genç futbolcular için rol modeli olan kaliteli bir insandır. Futbolundan faydalanamamış olabiliriz ama karekteri ve insanlığı takımımıza faydalı olmuştur.

    Keşke her zaman bir Linderoth'umuz olsa.

    YanıtlaSil
  8. röpartajında bir dahaki sene için eve dönüş vakti olabilir, şu an için sakatlığımın geçip, forma giymeyi bekliyorum demiş.
    Bu sene için bir şey yok.
    Bizim Türk basını istediği yöne çekiyor.

    YanıtlaSil
  9. ARKADAŞLAR... Galatasaray'ın Linderoth'a yaklaşımı tam bir kurumsallaşmış, dünya kulübü düzeyinde. Çingenelik yok. Donduralım veya git FİFA'da hakkını ara gibi saçmalıklar yapmıyoruz. Sözleşmenin hakkını veriyoruz, şanssızlıklar oldu maalesef ama Galatasaray'a yakışan bir duruşumuz var. Duruş böyle olur, profesyonellik böyle olur. Siz Linderoth'u kovmaya çalışarak, Avrupa'da isminizi parlatamazsınız.
    Asaletin bize yeter diyoruz ya işte bu...

    YanıtlaSil
  10. hayret edilecek bir milletiz.
    lincolnu yere göge sigdiramzken, linderoth hain ilan ediyoruz. Neden ?! sakatlandigi icin. sanki adam bize kötülük yapmis gibi davraniyoruz. sakatlik bu, hic kimse bilerek sakatlanmaz. ama izinden gec kalmak veya hic gelmemek gibi, keyfi isteyince oynamak, mac secen, bizimle dalga gecen bir kisiyi kral yapiyouz......

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0