Caner'in İmzası Pazartesi..

Caner Erkin transferi hakkında bir çok siteden, ordan burdan açıklama gelmişti. Yok Trabzonspor, yok kendi takımı, yok Rusya'dan diğer takım.. Biz lafımız arkasında durduk, CANER GALATASARAY'da dedik.

Aldığımız bir bilgiye göre yarın (Pazartesi) imza töreni düzenlenicek ve Caner Erkin bir yıl kiralık olarak Galatasaray'ımıza imza atıcak..

30 yorum:

  1. Afedersiniz yanlış anlamayın ama merakımdan duramıyorum, Sercan transferinde ki son durum nedir, medyada yarın fenere imzayı atıyor diyorlar. Ua forumda da bir arkadaş kemal belgin kesin açıkladı, yarın imzayı kesin atacağından emin olduğunu söylemiş fenere iddialı bir şekilde. yalanlamanın sadece bir taktik olduğunu yarın siteden bir açıklama geleceğini (durumlar değiştiği için yeniden gündemimize aldık diye) demiş. doğruluğu var mıdır? hala sercan kesin galatasaray da yarın imzayı atıcak diyebilir miyiz?

    YanıtlaSil
  2. zaten yarin mecburen atmasi lazim degilmi? yarin transfer dönemi kapanmiyormu? sakin bunu saldiri olarak algilamayin, sadece soruyorum. Cevaplarsaniz cok sevinirim. Iyi aksamlar!

    P.S. bu bein ilk yazim, ve sizleri bir kac ay önce tesadüfen buldum ve size cok güveniyorum, Insallah hep dürüst olarak emeginizi sürdürürsünüz!
    Almanyadan Maho

    YanıtlaSil
  3. Abi sercan noldu ya lütfen yokmu hic bi bilgi?
    Rahat olun 100 de 100 bizde diyin de rahatliylaim hocam vallah beklmekden medyada fenre gidecek haberli yüzünden cinnete geldim aritk. :(
    Size güveniyoruz ama insan tedirgin oluyor halen aciklanmadi eger ts maci bekleniyorsa bu gece aciklama olasiligi varmi?
    tsk ederim saygilar sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Adsız 21:49

    Sercan konusunda bilgimiz dışında gelişen olayların olduğunu duyduk.
    Nonda gitmek istemeyince sanırım Bursaspor'a 3 farklı oyuncu ve üzerine para teklif ettik. Fakat onlar parayı az bulup değeri yükseltti. Şimdi son 2 gün.. Sercan ile her konuda anlaştık, Nonda arıza çıkartıyor. Ama bizde göndermek istiyoruz, Bursa onu istiyor. Fakat o istemiyor. Ya Nonda'yı ikna edecekler yada diğer oyuncuları kabul edecekler.

    Sercan gelmek istiyor, hatta önprotokolü bile var. Bursaspor taraftar baskısından korkuyor diye duyduk, ne kadar gerçekçidir bilinmez. O imzanın geri dönüşü olmaz, olursa bundan sonra Bursaspor bizden bir sinek dahi alamaz.

    Bize gelen haberler doğrultusunda Sercan Galatasaray'da. Biz sözümüzün arkasındayız, ne zaman açıklanır bilinmez.

    Adsız 21:55

    Hayır, transfer dönemi Salı günü saat 17.00'da bitiyor.

    Açıkcası Sercan'ıda o gün açıklanmasını bekliyoruz.

    Adsız 22:04

    Fenerbahçe'nin Sercan ile uzaktan yakından alakası yok. Daum'un öyle bir isteği falanda yok, hatta ve hatta bir kaç kez resmi sitelerinden yalanlama geldi.

    Sercan'da gitmek istemiyor çünkü Galatasaray'a bu kadar yaklaşmışken gelmek istiyor. Galatasaray'da 2.forvet, Fenerbahçe'de 3.forvet olacak. Rijkaard ve Neeskens (özellikle Neeskens) ısrarla istiyorlar Sercan'ı fakat Daum'un öyle bir isteği yok.

    Bursaspor daha fazla para koparmanın peşinde, Nonda'yı ikna edemediler. Biz göndermeye çalışıyoruz, Bursa almaya çalışıyor ama Nonda gitmek istemiyor.

    Olaylar biraz arapsaçına döndü ama yukarda dediğim gibi o imzanın dönüşü olmaz. Ön sözleşme imzalandı, şartlar, ödeme planı, ödeme şekli herşey hazırlandı.

    Eğer Bursaspor herhangi bir ..nelik yapıp birşey yapar ve bu transfer iptal olursa o zaman durum daha kötü olur.

    ----------------

    Yukardaki açıklamalar sakın transfer olumsuz sonuçlanırsa zemin hazırlanıyor diye algılanmasın sadece şimdilik gelişmeleri belirtiyoruz.

    Biz hala sözümüzün arkasındayız HEM SERCAN HEM CANER KUTSAL PARÇALI FORMAYI Gİ-YE-CEK !

    YanıtlaSil
  5. slm fcn,
    ufuk hakkinda bilgilerin varmi?

    YanıtlaSil
  6. Bursaspor başkanından herşeyi beklerim. Paragöz herif, çocuğun geleceği ile oynayacak. Ayrıca düzelteyim Fb'de 3. forvet Galatasaray'da dönüşümlü forvet olacak senede en az 15 maça ilk 11 çıkar çok daha fazla maçta da sonradan girer. Bizim takımda yedek kavramı yok. Ama dediğim gibi bir aksilik olursa da bu tamamen Bursaspor başkanındandır. Onun ..neliğidir yani. Türkiye de bunun örnekleri olduğu için korkmamak elde değil. Olan tabi Sercan'a olacak kaybolup gidecek Fb'de eğer giderse. Bize gelirse Rijkaard ve neeskens onu yoğurur da yoğurur ve çok büyük topçu yapar. Daum ne katacak Sercan'a çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Platini transferinde son gelişme nedir?
    Hayret bişey o bitiyor öbürü başlıyor..Biraz bloğu araştırın yorumları okuyun bari...

    YanıtlaSil
  8. aslani FCN ekibi helal olsun ben bile inanmamistim olacagina :) helal olsun vallah Caneri ve Sercani ilk siz verdiniz, Scout ve Türksporuda begenirim ama onlardan önce siz verdiniz ikisinide!!! Linklerinize baksam ilk siteye giren biri olsam inanmazdim ama kendim canli canli o günlerde okumustum haberleri helal vallah insallah Sezer ve Ufuk icinde bize güzel haberler verirsiniz bu gece ve Sercan icin verilen oyunculari (Nonda degil ise) söylersiniz :D

    YanıtlaSil
  9. caner ın satın alma opsıyonu olacakmı

    YanıtlaSil
  10. Nonda ikna olmazsa ve Bursa bizim kabul edemeyeceğimiz oyuncuları isterse misal Aydın gibi yani kısacası ortak noktada buluşulamazsa ne olur?

    YanıtlaSil
  11. bugun fener macinda sezer i izledim, gercekten enfes oyuncu, gecenlerde bi haberde Galatasaray beni kandirdi, artik olsemde gitmem oraya falan demis diye okudum. acaba tamamen vaz mi gectik sezer ozturk ten? super bi oyuncu bence, calim ve sut olarak arda ya cok benziyo, baska klube kaptirirsak icin yanar valla!

    bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  12. SERCAN fenerbahce'de gecmis olsun. Bidaha boyle kesin konusmamayi ogrenirsin bu da sana kapak olur.

    YanıtlaSil
  13. öncelikle şuana kadar gerçekleşen gerçekleşmeyen tüm transfer haberlerinde hiçbir sallamasyon haber olmadığına yürekten inanıyorum

    ama

    siz sercan büyük ihtimal Galatasaray da derken bu basın ağız biliği yapmışçasına neden sercan fenerde diye haberler yapıyor? yoksa yine basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca tezahuratlarını söylemeye başlasak mı?

    YanıtlaSil
  14. slm,
    Sercan'in transferi yatmis olabilir mi?
    Sercan'in bir akrabasi az önce StarTV'ye konustu.
    Sercan Fener'e gidiyormus. Yarin 4 yillik sözlesme imzaliyacakmis :(:(:(
    Ne olur bize dogru olmadigini söyleyin :(

    YanıtlaSil
  15. slm ii geceler bugun bazı kanallarda sercanın menajerı cıktı ve bugun fenere 4 yıllık ımza atacagını soyledı :( pekı buda mı yalan anlamadık kı sercanın ayrılacagı kesın ts macından sonra baskan, ertugrul hoca ve kendısı de bu yonde ızlenımler uyandırdı bende bugun kı gelısmelerı merakla beklıyoruz.

    Caner hepımıze hayırlı olsun umarım sene sonunda bonservısını de alırız

    YanıtlaSil
  16. caner ve olursa sercan haricinde bir duyum var mı??mesela sercan olmazsa alternatifi ya da olursa halen boş olan kontenjana (nonda giderse 2 kontenjan boşalacak)bir yabancı arayışı gibi...???bir orta saha ya da stoper/sağbek mesela??

    YanıtlaSil
  17. yaa offf caner oldu sercan bir olmadı gitti yaa :(

    YanıtlaSil
  18. Hurriyet gazetesinde Caner'in imzasinin tamam oldugu yaziyor...http://bit.ly/B1KXu

    YanıtlaSil
  19. Galatasaray.org transferi doğruladı.
    http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4644.php

    YanıtlaSil
  20. Sercan'ın Galatasaray'da olduğu hiç bir problemin olmadığını Nondanın da gitmeyeceğini ısrarla söylüyor scoutgs yönetimi..Turkspor da yine saçmalık dolu ilk biz dedik falan diyor utanmadan

    YanıtlaSil
  21. Varan 1, Hadi hayırlısı...

    YanıtlaSil
  22. Tebrikler FCN ...

    www.galatasaray.org

    YanıtlaSil
  23. FCN sonuna kadar sizin dediklerinize inanıyorum.Verdiğiniz haberlerin hepsi doğruydu bunada yürekten inanıyorum.

    Bursaspor gene yan çizdi.Futbol Gündemi programında İbrahim yazıcı Sercan Bursasporda kaldı dedi.

    YanıtlaSil
  24. Laqnes;

    Fenerbahçe Kulübü'nün resmi sitesinde yazan "YALAN YALAN YALAN" haberini sevgilerimle sunarım.

    Kapak belli oldu sanırım ;)

    YanıtlaSil
  25. sercan 1 sene daha bursada oynayacak sanırım fcn ye cok tesekkur ederız bızlerı dogru bılgılerle donattıgı ıcın Ayrıca caner tekrardan hepımıze hayırlı olsun

    Hosgeldın yenı Aslan Caner

    YanıtlaSil
  26. tmm fener'e gitmiyor..peki GS'a geliyor mu??Yazıcının açıklamalarından sonra son duyum nedir??

    ufuk konusunda bir gelişme var mı??

    son gün sürprizi bir yabancı oyuncu herhalde..heyecanlandıracak bir isim mi??

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  27. Caner transferi Galatasarayımızın resmi sitesinden doğrulandı ve transferin tamamen bittiği resmen açıklandı...Bir kaç prosedür işlemden sonra Caner Florya'da resmi imzayı atacak... Tebrikler FCN ekibi...Şimdi sıra Sercan'da :)

    Cem ÇALIŞKAN

    YanıtlaSil
  28. Tebrikler arkadaşlar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0