31 Ağustos Pazartesi İddaa Tahmin ve Analizleri



Öncelikle dün için özür dilerim sizlerle olamadım.Bugün ise programdan sizler için en ideal maçları seçerek yorumladım.Ayrıca bundan sonra bu şekilde maçlar yorumlayıp sizlere sunacam siz içlerinden kafanıza yatan maçları seçerek oynayabilirsin.


----------
487-Ankaraspor-Galatasaray - 21:00

Geçtiğimiz hafta Gaziantespor'u deplasmanda mağlup eden başkent ekibi ligin gol atmayı alışkanlık haline getirmiş ekibi Galatasaray'ı ağırlıyor.Ankaraspor ekibi Ankaragücü ile birleşme kararı aldıktan sonra ligten düşer gibi yorumlara maruz kaldılar.Başkent ekibinin en önemli konusu ise yedikleri yemekten zehirlenen 8 as futbolcusunun durumlarının belirsiz olması.Konuk ekip bol gollü galibiyet alır diye düşünüyorum.

Tahmin: TG 4-6 1.80


-------
474-Silkeborg-Odense-20:00

Silkeborg ligde 6 puanla 9. sırada yer alıyor lige şampiyonluk parolası ile başlayan Odense ekibi ise 14 puanla 3.sırada yer alıyor galip geldikleri takdirde 1.sıraya yükselecekler.Kısacası Odense deplasmanda galip gelerek şampiyonluk yolunda yara almaz diyorum.

Tahmin: 2 1.50


---------
475-Lillestrom - Stabaek-20:00

Geçtimiz hafta evinde Valeranga'yı 3-2 mağlup eden Stabaek Lillestrom deplasmanına çıkıyor.Ev sahibi ekip ise bu maç öncesinde evinde 4 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet tattı.Çok çetin geçeceğini tahmin ettiğim bu maçta öncelik Stabaek galiyeti sonra ise beraberlik düşünüyorum.
Kendine güvenenler direk 2 yazabilir.

Tahmin:
0.2 Çifte Şans 1.33

------
479-Malmo-Helsinborg-20:00

Geçtiğimiz hafta ummadığı bir mağlubiyet alan Malmo formsuz olarak gözleniyor.Helsinborg
ise aynı şekilde ummadığı bir mağlubiyet alarak şampiyonluk yarışından uzaklaştı.İki rakibinde formsuz olması kafalarda soru işareti bırakıyor.Maçın ortada geçeceğini düşünüyorum.

Tahmin: TG 2-3 1.70

-----
480-Orebro-Gefle - 20:00

Az ve öz yazacak olursam iki takımında hedefi kalmadı.Orebro içerde iyi oynuyor ve bu maçıda kazanacaklarını tahmin ediyorum.Skor verecek olursak 2-1.

Tahmin: 1 1.65


------------
482-Grasshoppers-N.Xamax-20:45

Gol atmayı ve yemeyi seven iki ekip karşılaşıyor.Ev sahibi ekip 8 gol atıp 10 gol yemiş konuk ekip ise 13 gol atıp 9 gol yemiş.Gollü bir karşılaşma bizi bekliyor.

Tahmin: Üst 1.50


-----------
490-Newcastle U.-L.City-21:45

Ameobi oldukça formda ve bu maçta yine rakip fileleri havalandıracaktı.Ev sahibi ekip kadro kalitesi ile ligin güçlü ekiplerden L.City'i mağlup ediceklerdir.

Tahmin: 1 1.45

---------------
477-Brommapojkarna-Orgryte-20:00

Geçtiğimiz hafta Hacken deplasmanında ummadıkları bir mağlubiyet alan ev sahibi ekibinin galibiyet hasreti sürüyor.Konuk ekip ise ligin dibinde ve artık son çırpınışları.Ev sahibi ekip galip gelerek galibiyet hasretine son verecektir.

Tahmin: 1 1.80

Ağustos ayının son gününde bol kazanç diliyorum...

5 yorum:

  1. Kardeşim yorumlarını okudum hepsi mantıklı geldim misli basıyorum hadi hayırlısı.

    Öncü.

    YanıtlaSil
  2. Newcastle'a verilen oran çok yüksek olmuş gerçekten,kolay maç olmaz ama napar eder newcastle kazanır,kazanmasıda gerekir.

    Stabaek maçıda çok zor geçecek 0-0 yada 1-1 biter tahminimce.

    Tebrikler cumartesi maçlarında güzeldi,bugünde sürpriz çıkmassa,hepsi olabilecek sonuçlar.

    İyi şanslar.

    YanıtlaSil
  3. @Öncü. ; sağol kardeşim inşallah gelir maçlar.

    @Uğur; sağol teşekkürler stabaek maçı dediğin gibi olabilir ama yenersede sürpriz olmaz ;)

    YanıtlaSil
  4. Stabaek -Orebro galip gelmişler :)

    Grasshoppers maçıda üst bitmiştir :)

    YanıtlaSil
  5. Newcastle 1-0 galip gelmiştir :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0